Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Batman: Arkham Asylum

Batman: Arkham Asylum

Vývojáři Rocksteady Studios
VydavatelEidos
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerNe
ČeštinaNe
Datum vydáníSrpen, 2009
Hodnocení hry (9):
86%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 12 PEGI 12 rating

Popis Xbox hry Batman: Arkham Asylum
O akčním počinu Batman: Arkham Asylum se v poslední době mluví stále více. Novináři si snad už definitivně všimli, že tady se kutí opravdu pořádná pecka. Nebo to aspoň jako pecka na první pohled vypadá. Podobně temnou atmosféru, která by sálala už z obrázků, jsme zažili snad naposledy v Bioshocku, i když v poněkud jiném podání. I v Batman: Arkham Asylum vás čeká procházení atraktivními lokacemi takzvaného Arkhamského blázince, jenž je zároveň vězením pro ty největší padouchy. Jako je například Joker.Právě toho sem Batman jednoho správně pošmourného večera přiveze, ale brzy se dozví, že šlo jen a jen o skvěle připravenou a naplánovanou past, která záhy sklapne. Všichni padouši jsou puštěni a pobíhají po chodbách blázince. Batman je zprvu v nezáviděníhodné pozici, ale dokáže se z ní dostat a nakonec musí všechny zloduchy samozřejmě pochytat. Za tím účelem využije plejádu svých schopností, ale i klasické rvačky. (Přidal: Finghrulin)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Finghrulin - 2.1.2012  (Hodnocení: 85 %)
Hra snad nezbytná pro každého fanouška Batmana. Hra nás vtáhne krásnou grafikou, ale hlavně vydařeným příběhem. Geniální jsou především jednotlivé charaktery, kdy např. Joker mě bavil snad každou minutu ve hře svými hláškami. Dále mě potěšil soubojový systém ve smyslu dokonalé vyhlazenosti. Každá rána padá za sebou dokonalé, žádný zásek, protiúderý jsou perfektní. To vše bohužel kazí nedostatečná fantazie. V souboji budete dělat pořád to samé a nemáte možnost být kreativní. Dále se vývojáři zaměřili na tzv. "Stealth". Všichni známe Batmana, jak útočí ze stínu a nikdy nikdo neví, co to bylo a odkud to bylo. V této hře máte pouze pár prvků, jak nenápadně zaútočit a sama hra vám radí, že když vás nepřítel najde a začne po vás střílet, tak se přitáhněte ke stropu, ať mu zmizíte z dohledu. Po pár takovýchto akcích jsem se cítil spíše jak Spider-Man.
Shrnutí: Výborná hra plná humoru. Pokud v dalším díle vylepší nedostatky, tak dám 100%. Teď bohužel nemůžu.





Artwork ke hře Batman: Arkham Asylum

Artwork ke hře Batman: Arkham Asylum

Obal hry Batman: Arkham Asylum

Další obrázky hry Batman: Arkham Asylum



HODNOCENÍ HRY Batman: Arkham Asylum PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/xbox/Batman-Arkham-Asylum-14810/" title="Hodnocení hry Batman: Arkham Asylum"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Batman%3A+Arkham+Asylum&amp;platforma=xbox360" alt="Batman: Arkham Asylum" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2344


Hra Warthunder zdarma