Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Little Big Planet 2

Little Big Planet 2

Vývojáři Media Molecule
VydavatelSony
Distributor v ČRSONY
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAkční
MultiplayerSíť
Datum vydání2011
Hodnocení hry (5):
94%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 7 PEGI 7 rating

Popis PS hry Little Big Planet 2
Vytvářejte si v inspirujícím světě LittleBigPlanet spolu se Sackboyem své vlastní hry a úrovně. Hrajte příběhový režim plný zábavy, hádanek, výzev a užívejte si nový návykový způsob hraní. Za pomocí nových výkonných nástrojů můžete vytvářet nejen úrovně, ale i celé nové hry. Sdílejte své výtvory s komunitou LittleBigPlanet, anebo si stáhněte nový úžasný obsah, který už někdo z komunity vytvořil. (Přidal: TradeCZ)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Homer91 - 11.7.2014  (Hodnocení: 90 %)
Jak by přesně měla vypadat hra, tak aby byla dle představivosti všech hráčů, zábavná pro všechny věkové kategorie a zároveň aby lákala k dalšímu pozdějšímu hraní? Přesně tak, jako Little Big Planet.
Little Big Planet nám představuje imaginární svět, který je tvořen z fantazie a snů nás všech. V tomto světě je představena hlavní postava - plyšový SackBoy, kterého si hráč během hry upraví různými oblečky, kterých je ve hře opravdu mnoho. Je zde tedy jistota, že zrovna váš SackBoy je opravdový unikát. Nastíněn je i (nedůležitý) příběh o záchraně tohoto imaginárního světa před zlem, takže se směle můžeme pustit do hraní.
Graficky je hra velice příjemná. Působí tak jak má - jako jedna obří skládanka, která byla někým vytvořena z materiálu, který byl / je k dispozici. Vše je krásně barevné a na hru se hezky kouká stejně tak dobře, jako poslouchá. Soundtrack hraje veselé písničky, které se do této plošinovky hodí dle typu daného herního kola. Na začátku jsou příjemné (až infantilní), ke konci temné, rytmické a nabírající na obrátkách stejné jako obtížnost hry. Hru pravidelně hraji se svou mladší, sedmiletou, sestrou. Je pravda, že poslední herní kola jsou opravdu těžké, ale začátek zvládne klidně sama. A pokud by to sama nezvládala, je zde možnost připojit se online až ke 4 hráčům.
Po dohrání příběhové části máte dvě možnosti (krom dosbírání všech bublinek s bonusovým materiálem). První možnost je postavit si vlastní svět - herní kolo. Tvorba není extra těžká, ovšem záleží jak moc vyžadujete "krásu a propracovanost" vašeho levelu. Využívají se zde právě bonusové materiály z příběhové části, takže najít tento materiál je jakási motivace pro budoucí hraní. Pokud nejste zrovna typ budovatelského architekta, máte možnost druhou - zahrát si nějaké herní kolo od hráče, který tento level vytvořil právě v budovatelském módu. Těchto levelů je opravdu nespočet mnoho (z toho ovšem cca. 20% opravdu kvalitních), což natahuje herní dobu a znovuhratelnost takřka na maximum.
Za zmínku stojí ještě DLC od tvůrců (většinou v nějakém tématickém balíčku herních kol či oblečků pro SackBoye vč. nových trofejí - Marvel Balíček, Move balíček apod.), kterých je také mnoho, OVŠEM za poplatek. Nikdy jsem nepočítal cenu za všechen dodatečný obsah, ale je jisté, že by se jednalo o tisíce korun, což je trochu "nefér" - kompenzuje to ovšem fakt, že DLC vychází pravidelně i po letech vydání hry.
Little Big Planet je opravdovou legendou na PS3 a pro milovníky plošinovek a plyšových panáčků, které lze oblékat povinností (pro dohrání 100% hry je potřeba cca. 40-50 hodin)

Celkové hodnocení hry Little Big Planet - (45/50)
(Hráno na PS3)





Screen ze hry Little Big Planet 2

Další obrázky hry Little Big Planet 2





Trailer

Další videa hry Little Big Planet 2



HODNOCENÍ HRY Little Big Planet 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/ps/Little-Big-Planet-2-15357/" title="Hodnocení hry Little Big Planet 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Little+Big+Planet+2&amp;platforma=ps3" alt="Little Big Planet 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

26 %

Celkem hlasů: 2589


Hra Warthunder zdarma