Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Dead Space 3

Dead Space 3

Vývojáři Visceral Games
VydavatelElectronic Arts
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrStřílečky
MultiplayerSíť
Datum vydání5. 2. 2013
Hodnocení hry (7):
71%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PS hry Dead Space 3
Dead Space je zpět a přináší další várku nového strachu a akce do světa herní zábavy. Připravte se na boj, který změní Váš život. Příběh nás zavede na odlehlou a sněhem pokrytou planetu Tau Volantis kde díky nouzovému přistání skončí Isaac Clarke sám a opuštěný. Během své cesty zjistí, že právě zde by se mohl ukrývat klíč k likvidaci hrozby nekromorfů a během hledání odpovědí se bude muset poprat nejen se zrůdami z nové generace nekromorfů, ale také s teplotou hluboko pod bodem mrazu a zfanatizovanými lidmi.Najděte svou milou a navždy uhaste hrozící nebezpečí ze strany nekromorfů a co víc, zažijte hru v coop režimu, kde Vám společnost bude dělat John Carvera. Dead Space 3 přichází, připravte se ho uvítat. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 22.5.2017  (Hodnocení: 85 %)
Třetí Dead space je hodně jiný. No hodně, řekněme to tak, že se již nebudete moc bát.
Hra má stále své vetřelčí momenty, kdy v samotě vesmírné lodi pociťujete strach s odvahou, že dokud mám bouchačku, tak se nevzdám. Díky tomu, že je hra větší, má více interakcí a můžete hrát ve dvou, tak je to spíš o tom, že po dvou dílech nespravedlnosti konečně vracíte úder, a to není na škodu, znamená to, že se hra vyvíjí.
Dobrá zpráva také je, že třetí díl se dá hrát i bez druhého hráča a nic tím hra netratí. V modu pro jednoho je to klasický Dead space, a pokud nemáte kamaráda, s kterým si zahrát co-op, tak nemusíte zoufat, o nic nepřijdete. Kromě pár bonusových misí, které se schovávají v rámci hry a jsou k nim potřeba 2 hráči a z nich vycházejících achievementů.
Ve dvou je hra také báječná, valí se na Vás šmejd z vesmíru a o frenetické momenty není nouze. Nehrajte bez teamspeaku ;)
Za mě je to fajnové vyústění skvělé série, které by slušelo i velké plátno a líbí se mi odvaha vývojářů nezůstat pouze u konceptu prvního dílu.

TomHardy - 1.4.2013  (Hodnocení: 60 %)
Kde začít. Možná menší historií: Neskutečně se mi líbil první díl. Dvojku jsem si i přes akčnější pojetí užil. Bavily mě i odbočky na Wii a Androidu. Ale u trojky jsem chvílemi skoro trpěl. Ne snad proto, že by mi vadila očividná inspirace Lost Planet (protože v rámci atmosféry mi často ledové pláně připomněly kultovní horor Johna Carpentera Věc). Hádanek ubylo, akce je znovu o něco víc tlačena do popředí, ale minimálně první třetina je hodně blízko první herní štaci Isaaca Clarkea. Problém nastává v poslední třetině, kdy se tvůrci hry z nějakého úchylného důvodu rozhodli natahovat. A tak se hráč pořád někam vrací a když už neprochází stejné lokace, tak prochází lokace téměř identické, za každými druhými dveřmi je loading a hra nahání čas salvami nepřátel (když projdete 6 malých místností a z toho ve 2 vás čeká loading a ve 3 vlny nepřátel, je to vyloženě ÚNAVNÉ). Byla by to skvělá hra, kdyby tvůrci uměle nenatahovali. Bez toho by měla nějakých 10 hodin a já bych jí s klidem nalepil 80%. Takhle to na víc než 60 vážně nevidím. Více zde.





Screen ze hry Dead Space 3

Screen ze hry Dead Space 3

Screen ze hry Dead Space 3

Další obrázky hry Dead Space 3



HODNOCENÍ HRY Dead Space 3 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/ps/Dead-Space-3-15651/" title="Hodnocení hry Dead Space 3"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Dead+Space+3&amp;platforma=ps3" alt="Dead Space 3" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma