Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynch 2: Dog Days

Vývojáři Eidos Interactive
VydavatelIo Interactive
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrStřílečky
MultiplayerSplit-screen
Datum vydáníSrpen, 2010
Hodnocení hry (18):
54%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Kane & Lynch 2: Dog Days
Samozřejmě opět půjde o velice syrovou a brutální střílečku, která jistě vyvolá mnoho kontroverze. Její příběh odvypráví putování dvou kriminálníků podsvětím Šanghaje. V pokračování akční hry Kane and Lynch: Dead Men si zahrajete zřejmě jen za psychopata Lynche, který utekl za klidem do Šanghaje a snaží se tu uzavřít obchod, ze kterého koukají největší peníze v celé jeho podloudné kariéře. Lynch tady prý brzo zjistí, že zkorumpovaná a pokleslá Šanghaj je ideálním hřištěm pro cizí kriminálníky. Ve hře by měl být nějakým způsobem naznačen i rozkol dvou světů, starého města s dlouhou tradicí a futuristické metropole, jakou je Šanghaj dnes. Novinkou bude také to, že pokud vaši postavičku nepřítel postřelí a srazí na zem, dostanete jakousi poslední šanci před smrtí - možnost nepřesně při pádu v poslední vteřině opětovat palbu nebo se naopak odplazit pryč do bezpečí. Po grafické stránce tisková zpráva slibuje úplně nový vizuální zážitek. Inspirovaný dokumentárními filmy a amatérskými nahrávkami na internetu, např. na YouTube. (Přidal: gagin)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Emzák - 19.8.2010  (Hodnocení: 55 %)
Takže dohráno a jsem velmi zklamaný, oproti jedničce, kde se přestřelky děly na atraktivních a rozličných místech, tak tady dvojka velmi pokulhává. Celou hru odehrajete v ponurém, nezábavném a nudném prostředí čínského města Šanghaje. Přičemž postřílíte asi tisíc nepřátel. Celou hru strávíte schován za nějakou překážkou a budete vyčkávat až nepřítel přestane střílet a vy budete moct střelbu opětovat. Hra velmi rychle spadne do stereotypu, ikdyž se příběh snaží mírně eskalovat a celé zpracování hry se zdá být velmi akční. Při přestřelkách si budete muset vystačit s nepovedeným systémem krytí za překážky, které někdy funguje a někdy zase ne, například v poslední kapitole jsem měl s tímto velmi problémy, protože když jsem chtěl střílet zpoza rohu, nic jsem pře Kana nebo Lynche neviděl. Boj zblízka nebyl vylepšen spíše naopak, musíte si vystačit s pohýb chycením oběti a použití ji jako štít, který je ale mimochodem stejně k ničemu. Jediné plus by ode mě dostala hra za grafické zpracování, které se mi líbí a AI nepřátel, které je opravdu těžké zabít, neustále se nepřátelé přesunují a chytře vykukují zpoza krytu a střílí. Takže za single-player dávám 55% Samozřejmě asi hlavní část hry se schovává v MP, ale ten jsem ještě nezkoušel, ale ani na to nemám chuť...

Buster - 24.8.2010  (Hodnocení: 60 %)
Kane & Lynch 2 na mě zapůsobil tak trochu jako podraz aneb „Kupte si tuto hru, je vážně skvělá a stojí jenom 900“, načež se z toho vyklube nedotažená a v mnoha ohledech vyloženě špatně udělaná rádoby drsná záležitost, která zaujme jenom několika mála situacemi, dabingem hlavní dvojce a možná atmosférou. Na zabití času to stačí, ale na delší a větší pobavení bych si raději zahrál první díl, kterej byl zkrátka lepší.

NooNy - 21.9.2010  (Hodnocení: 50 %)
Horší díl než Dead Men
Zvláštní grafika, krátká herní doba :((

Rific - 4.9.2015  (Hodnocení: 50 %)
Po dlouhé době jsem si řekl, že si zahraju i druhý díl, protože s prvním jsem byl spokojen. No pokračování se moc nepovedlo, lokace strašný, neustálý trávení času za překážkami, město naprosto neatmosferický, příběh o ničem, takže je to taková tupá akce, kde se jde pořád dopředu a člověk si hru nakonec ani pořádně neužije a možná je dobře, že je to tak krátký, aspoň Ti z nás co je to nenadchlo netrpěli moc dlouho. Škoda, že to tak zvorali.

necisty - 29.4.2017  (Hodnocení: 60 %)
Kane and Lynch je jistě svým způsobem unikátní hrou. Kde jsme viděli takový styl kamery a dobrovolnou cenzuru? Je to kvalitní odreágovačka, kde po vzoru Wolfensteina nestřílíte hordy nácků, ale hordy číňanů. Akorát mě ta cenzura, na které hra staví, docela štvala a taky mi přijde, že jsem si hru nijak zvlášť neužil, celé to tak rychle proběhnete, že to ve Vás nic nezanechá a pochybuji, že si to ještě někdy zahraji. Možná někdy v kooperaci. Na relax v jeden deštivý večer ok.





Screen ze hry Kane & Lynch 2: Dog Days

Screen ze hry Kane & Lynch 2: Dog Days

Screen ze hry Kane & Lynch 2: Dog Days

Další obrázky hry Kane & Lynch 2: Dog Days





Trailer

Další videa hry Kane & Lynch 2: Dog Days



HODNOCENÍ HRY Kane & Lynch 2: Dog Days PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Kane--Lynch-2-Dog-Days-15022/" title="Hodnocení hry Kane & Lynch 2: Dog Days"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Kane+%26+Lynch+2%3A+Dog+Days&amp;platforma=pc" alt="Kane & Lynch 2: Dog Days" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

26 %

Celkem hlasů: 2589


Hra Warthunder zdarma