Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryDeus Ex: Human Revolution - The Missing Link (PC hra)


Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link

Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link

Vývojáři Eidos Montreal
VydavatelSquare Enix
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrRPG
MultiplayerNe
ČeštinaNe
Datum vydání18. 10. 2010
Prodaných kusůpřes 708 887 na Steam
Doba hraníprůměrně 6h (nejčastěji 4,4h)
DLC pro hruDeus Ex: Human Revolution
Hodnocení hry (5):
78%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link
Sťahovateľný prídavok pre Deus Ex: Human Revolution. V Missing Link sa hlavný hrdina Adam Jensen nevyparil na tri dni nevedno kam úplnou náhodou. Unesený a mučený agentami Belltower sa ocitá na palube lode smerujúcej do neznámych vôd. Pri úteku sa nemôže spoliehať na implantáty, pretože tie sú odstavené a nefunkčné. Aby toho nebolo málo, Adam bude rozpletať sieť konšpirácie zasadenej medzi udalosti pôvodnej hry. (Přidal: radosquo)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

H34D - 31.1.2022  (Hodnocení: 80 %)
Základní problém DLC spočívá v tom, že nemůže narušovat hlavní příběhovou linku dané hry, ale přitom do ní musí zapadat, musí poskytnout samostatně funkční, ucelený zážitek, ale přitom se vyrovnat s tím, že hráč může mít už původní hru dávno dohranou a odžitou. Obecně DLC svými okrajovými zápletkami, nepopulárními vedlejšími postavami a slabšími zážitky obvykle zklamávají, The Missing Link však vsadil na jinou kartu. Je to DLC vsunuté přímo do hlavní dějové linky, dramaticky rozvíjí příběh hlavní postavy, takže v rámci hraní Director’s Cut edice ani nepostřehnete, že hrajete něco, co tady původně nebylo. Už jen to samo o sobě je úspěch.

Jako Adam se probouzíte na neznámé lodi pouze s holýma, svázanýma rukama a bez augmentací. Začínáte tak trochu od znova, ale není to o nic víc do očí blijící, než když přijdete o výzbroj v Half-Lifu. Plížíte se stísněnými chodbami za pomoci neznámého hackera, čekají vás poměrně rozlehlé lokace a dobrých 4-5 hodin herní doby. Ačkoli se postup zdá lineárnější, narazíte na řadu obtížných míst, kde vám bude quick load dobrým pomocníkem. Příběh pěkně graduje, skrývá i nějaký ten plot twist, klasické, ale funkční etické dilema a slušně vygradovaný závěrečný střet. Neznalost toho, co může a nemůže přijít citelně zvedá napětí, takže je nad Slunce jasné, že kdo nejprve dokončil původní hru, zůstane chladný. Já jsem si atmosféru velmi užíval, měla pro mě i určitý emocionální náboj, protože jsem mezi vězni očekával Megan. Volba, které prostory zplynovat pak pro mě byla jednoznačná.

The Missing link není v žádném případě pro Deus Ex stěžejní části, ale v cestě Adama Jensena má své nezastupitelné místo. Mrzí mě jen ta nutnost procházet jednu lokaci 3x, to bylo opravdu zbytečné.



HODNOCENÍ HRY Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Deus-Ex-Human-Revolution---The-Missing-Link-15592/" title="Hodnocení hry Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Deus+Ex%3A+Human+Revolution+-+The+Missing+Link&amp;platforma=pc" alt="Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma