Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


XIII

Hodnocení PC -
Hodnocení PS2 71%
Hodnocení Xbox 75%
Hodnocení GameCube 75%
Hodnocení PS4 -
Hodnocení Xbox One -
Hodnocení MacOS -
Hodnocení Nintendo Switch -
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry XIII
Probouzíte se na pláži, nepamatujete si vůbec nic a jediným vodítkem k vaší minulosti je vytetované číslo 13 a klíč k bezpečnostní schránce v jedné z nejprestižnějších bank v New Yorku. Odhalte spiknutí proti Prezidentovi a zjistěte kdo vlastně jste a jaká je vaše minulost. (Přidal: TradeCZ)

  • Komentáře

Bobestom - 26.9.2009  (Hodnocení: 85 %)
Tudle hru jsem si kdysi dávno koupil na své první návštěvě INVEXU v Brně :) a skvěle jsem se bavil. Originální grafika, příběh a akce především ...

neoblast - 7.2.2009  (Hodnocení: 80 %)
I na podruhé jsem se skvěle bavil, i když už mi s odstupem let přišla hra dost lineární a celkem krátká. To všechno ale nahrazuje originální stylistická stránka a dost různých malých osvěžujících drobnůstek v gameplayi.

Rojo Guerrilla 99 - 15.1.2014  (Hodnocení: 95 %)
Pamatuji si když jsem tehdy zvažoval koupi této hry.Fascinovala mě tehdy už jenom tím,že byla v komiksovém vydání.A byla tedy mojí první komiksovou hrou.Co v této hře musím hodně vychválit mimo komiksového zpracování,je vynikající příběh.Ani se nedivím že takový propracovaný a promyšlený příběh vedl k natočení filmu.Oproti některým dnešním příběhů her,byl tento záživný,pozoruhodný,poutavý a hlavně nebyl nudný,na tom si tvůrci hry dali dost záležet.Jinak ani kvalita hraní nezůstala pozadu.Na tu dobu po špionážní stránce napřed.Také velký počet druhů zbraní ve hře.A celkem dost misí.Také se mi třeba líbil šestý smysl,když jsem mohl sledovat kde se nepřítel za zdí nachází.Tuto hru si s radostí zahraji i dnes.Na to že je z roku 2003,tak musím říct úspěch,byla v některých ohledech hodně vpřed.
A ještě abych dodal,výborný Multiplayer,akorát škoda že dnes ho již moc lidí nehraje.

runak - 2.7.2010  (Hodnocení: 30 %)
Tak toto je naprostý propadák, je vidět že tvůrci si nedali moc práce s komixovým spracováním, nicméně jediný klad co tato hra má že je to zajímavá střílečka ale do dějin ps2 se na sto procent nezapíše... 30%.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře XIII

Artwork ke hře XIII

Artwork ke hře XIII

Galerie obrázků ze hry XIII. Všechny screenshoty hry XIII naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry XIII. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry XIII naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY XIII PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/XIII-55902/" title="Hodnocení hry XIII"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=XIII" alt="XIII" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma