Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order

Hodnocení PC 90%
Hodnocení Xbox 360 83%
Hodnocení PS3 75%
Hodnocení PS4 82%
Hodnocení Xbox One 81%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Wolfenstein: The New Order
B.J. Blazkowicz se vrací v novém díle jménem Wolfenstein: The New Order, aby ukázal nacistům, jak vypadá opravdová prohra. Mnozí z Vás jistě čekají zasazení do druhé světové války, ale vývojáři ze studia MachineGames, kteří mají tento díl na starost, se rozhodli ho zcela překopat. Děj se nám posune ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

_DAVE_ - 27.11.2020  (Hodnocení: 80 %)
Novodobý Wolf se povedl - na rozdíl od posledních pokusů o restart.

Space13 - 13.2.2015  (Hodnocení: 95 %)
Remake, prvej 3D strielacky, teda urcite nesklamal. Da sa to napisat aj slovam, ze je to fakt "PECKA". Hra ma vsetko co ma mat a urcite zaujme aj obcastnych hracov tohoto zanru. Osobne sa mi velmi paci putavy pribeh a alternativna buducnost(minulost) po druhej svetovej vojne..;-)

Descriptor - 2.6.2014  (Hodnocení: 95 %)
No konečně, po průšvihu s hrou Wolfenstein 2009 jsem se bál, že série umírá, ale naštěstí se tak nestalo. Wolfenstein: The New Order je Wolf jak má být a více než zdatný nástupce Return To Castle Wolfenstein. Spousta nácků na odstřel, spousta robotů na odstřel, dobrý příběh a parádní zábava. Od Mafie II jsem se u hry tak dobře nebavil. B.J Blazkowic nezemřel, žije a zase je to frajer.

necisty - 10.2.2015  (Hodnocení: 100 %)
Návrat legendy tak jak si plně zasloužila. Je to náprava za předešlý díl a poděkování svým fanouškům, že se jej stále drží. Aneb všechno staré funguje i dnes a mnohem lépe. ... I am on the motherfucking moon.

Dex - 24.9.2016  (Hodnocení: 100 %)
Výborná adrenalinová akce s prvky stealth, kde napětí stříká z uší.

Hanyse.k - 10.12.2016  (Hodnocení: 90 %)
Wolfenstein: The New Order je hra, které mě moc nebavila. Ne že by to byla špatná hra, podle hodnocení spíš naopak, ale já osobně nemám rád sci-fi. A v této hře se mísí realita se sci-fi. Příběh začíná roku 1946 a potkávat v této době mechy, robopsi a střílet laserem? Blaczkowicz se snaží nácky zastavit a při útěku je zraněn střepinou do hlavy, kdy vlivem tohoto zranění se dostane do bdělého kómatu, ze kterého se nějak záhadně dostane v roce 1960? Příběh není špatný, ale není to můj šálek kávy. Grafika je pěkná, hratelnost dobrá, můžete hrát rambo stylem anebo využít i různé prvky stealth akce. Kdyby se mi líbilo sci-fi, hru bych hodnotil vysoko, tak dávám jen 70%.

EDIT: Hodnocení zvyšuji na 90%, čím déle jsem tu hru hrál, tím více mě bavila. Po delší době hra, kde byli nějací ti bossové, kteří hru pěkně okořenili a trochu pozlobili. 90%

jin.jim - 14.7.2017  (Hodnocení: 90 %)
Naprosto fantastická hra, u které mě nenapadá snad nic, co bych ji mohl vytknout. Grafika, zvuky, soundtrack, hratelnost, zbraně, prostředí, zasazení, obtížnost, úrovně, postavy, příběh a další je všechno výborně propracováno, a jediné, co je škoda, tak že hra neskýtá ještě několik dalších misí, které by příběh a prostředí více rozvinuly, protože se jedná o výbornou hru, která opět vrátila B. J. Blazkowicze na výsluní.

Chrobak - 12.8.2017  (Hodnocení: 85 %)
New Order dopadl nad očekávání dobře. Je to výborná klasická střílečka s velice povedeným příběhem, který jde do všech možných extrémů - brutalita, karikatura, béčkovost, ale i působivost. Náckovský humus bez příkras a Blazkowiczova parádní vražedná jízda.

Mustaffa - 30.3.2015  (Hodnocení: 95 %)
Tady není co dodávat. Jednoduše skvělá hra se skvělou hratelností a ještě k tomu v pěkném grafickém kabátku. 100% doporučuji všem fanouškům skvělých FPS!


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Wolfenstein: The New Order

Screen ze hry Wolfenstein: The New Order

Screen ze hry Wolfenstein: The New Order

Galerie obrázků ze hry Wolfenstein: The New Order. Všechny screenshoty hry Wolfenstein: The New Order naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Gameplay

Video ze hry Wolfenstein: The New Order. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Wolfenstein: The New Order naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Wolfenstein: The New Order PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Wolfenstein-The-New-Order-21359/" title="Hodnocení hry Wolfenstein: The New Order"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Wolfenstein%3A+The+New+Order" alt="Wolfenstein: The New Order" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2344


Hra Warthunder zdarma