Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Wolfenstein 2009

Wolfenstein 2009

Hodnocení PC 75%
Hodnocení PS3 60%
Hodnocení Xbox 360 74%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Wolfenstein 2009
Léta Páně 1943 vrcholí druhá světová válka. Zatímco Spojenci zastavili expanzi hladové Třetí říše napříč Evropou, nacistické srdce uprostřed Starého kontinentu bije stále stejně čistě. K čemu je to ale dobré, když si Führer nežádá nic menšího než celosvětovou samovládu! K tomu mají pomoci nechvalně ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Emzák - 8.9.2009  (Hodnocení: 75 %)
Asi každý čekal něco víc, ale nemyslím si, že je to až takový propadák, vyjít to pod jiným jménem, tak by se to tak přísně nehodnotilo, ale to je už těžká pozice pokračování největších herních legend minulosti. Oproti klasické FPS, je hra obohacena o různé nadpřirozené síly, jako zpomalování času, vytváření štítu apod... Není to zrovna můj šálek čaje, ale někteří si určitě přijdou na své.

_DAVE_ - 21.8.2009  (Hodnocení: 50 %)
Velmi slabé. Hra je plná nadpřirozených sil, jakýchsi čarodějů kteří tvoří štíty před vaše protivníky. V podzemních kobkách sbíráte amulety se kterými lze zpomalovat čas podobně jako v Maxi Paynovi atd.. Autoři jako by se z vyčerpané látky Wolfensteina snažili vytřískat něco víc. V kulisách světové války to ale zoufale nefunguje. Grafika je velmi rychlá, ale zcela podprůměrná. Konzolovitost ze hry srší na každém rohu. Pokud ale nemáte co hrát, muže nový Wolf znamenat možnost jak se na pár hodin zabavit.

Buster - 19.8.2009  (Hodnocení: 30 %)
Tuhle hru nikdy nedohraju. Už je smazaná z mého PC Tohle je něco neuvěřitelnýho! Atmosféra předchozí hry se úplně vytratila a stává se to tak naprosto tupou a bezvýznamnou střelbou do němčourů. Graficky je to na úrovni her, za kterejch jsme byli před pár lety úplně mimo, ale dneska něco takovýho už neni zkrátka v módě a mně se to jednoduše vůbec nelíbí. Jediná povedená věc je zvuk. Látka měla potenciál jako hrom, tvůrci toho nevyužili a udělali debilní hru kategorie B. Finální verdikt:Páni tvůrci si z fanoušků původní hry udělali nevtipnou prdel v podobě týhle tragédie, která nemá nic, co by mě přesvědčilo hrát hru do konce. Žádný grafický vychytávky (grafika je horší než u prvního dílu Medal of honor), žádnej poutavej příběh, nulová atmosféra a spousta rádoby skvělejch efektů, který se do hry vůbec nehoděj. Vzniknout to před pár lety tak z toho možná budu uchcávat, ale v dnešní době, kdy kralujou hry typu Crysis či Bioshock, tohle zkrátka nemůže nikomu konkurovat. Navíc éra, kdy mizeli vojáci, jenž jste ve hře zabili už dávno skončila a když vám před zraky mrtvola zmizí tak je dojem ze hry úplně v háji (vždyť i v tom starym perfektnim Wolfensteinovi ty zabitý lidi zůstávali). Víc než 30% si to nezaslouží a byl bych ochotnej jít i níž. (taková látka se prostě neměla dostat do rokou pitomců)

sekacek - 17.5.2010  (Hodnocení: 75 %)
Prvniho Wolfestejna sem hral než sem se dostal po kostlivce kde sem se strasne v te dobe bal a dnes me ty hry v tomto prostredi bavy ale chtel sem si ji zahrat ale doba de vred a nektere stare hry moderni dobou straci nadech coz me prislo i tady spousta inovaci a napadu ale po case je to dost stereo ktere drzi hodne nad vodou ty moznosti vylepsovani a druhu zabav na nepratel.
Musim podotknout ze ze stareho se vytratila atmosfera a hrozne tupy nepratele tu behaj neskodilo by jim na rozumu pridat vlastne to me mozna na tom bavylo a na te blbosti je trapyt:D

Hawkey79 - 28.9.2009  (Hodnocení: 80 %)
Velmi dobré jako oddychová řežba. Netřeba příliš přemýslet, na druhou stranu není to ani stereotypní. Lepší než jsem čekal. Lepší než Wolf-RTC.

V3nom - 4.12.2009  (Hodnocení: 70 %)
Průměrná střílečka, poprvé mě samozřejmě docela překvapila, ale později bylo vše nudné. Škoda, čekal jsem, že se zase zabavím na několik dní, jako u předchozího dílu.

bender - 8.9.2009  (Hodnocení: 95 %)
už jaem ho před pár dny dohrál a neni to tak špatná hra jak to vyznívá z názorů druhých.Je sice pravda že ta nadpřirozenost je o něco vyšší než v původním return to castle a to mě trochu zklamalo ale jinak podle mého to má dobrý příběh výber z mnoha německých zbraní a alespoň trochu z předešlé verze

honza-benda - 25.3.2010  (Hodnocení: nehodnotil)
je to fakt dobra hra fakt :d:d

jigsaw88 - 30.6.2010  (Hodnocení: 65 %)
Celkem jsem se u této hry bavil, ale čekal jsem větší herní zážitek, dohráno a znovu nikdy nehráno :-D

eX1 - 21.9.2010  (Hodnocení: 65 %)
Příběh hry není zas tak špatný, ale čekal bych toho víc. Hodnotím lehce nadprůměr.

Honze - 25.6.2011  (Hodnocení: 85 %)
A máme tady další díl Wolfenstein, opět B.J., opět tajemno,dobrá hratelnost, celkem dobrý příběh, pěkná grafika a hlavně celkem zábava. Já jsem spokojen, ovšem mohlo to dopadnout i lépe.

fda.kuRe - 4.9.2011  (Hodnocení: 55 %)
hra to neni zas tak spatna, ale bohuzel umela inteligence je absolutne odflaknuta, ze si clovek pripada jakoby hral nejakou hru pro deti do tri let

UMPiCK24 - 2.2.2012  (Hodnocení: 35 %)
Pro asi největší zklamání roku. Na tuto hru jsem se opravdu těšil, jak si zaspomínám na dětství a mou oblíbenou hru wolfenstein. 4ekal jsem o toho víc. Tohle je prostě další otravné FPS plné nadpřirozených sil s nulovým příběhem.

JessAarons - 8.3.2013  (Hodnocení: 100 %)
Skvělá hra mohl bych ji hhrát nonstop furt dokola

JackBurda - 4.3.2015  (Hodnocení: 85 %)
Taková kombinace Far cry 2 a Bioshocku. Mě se to líbilo.

necisty - 24.2.2016  (Hodnocení: 75 %)
Tohle bylo trochu zklamání pro skalní fanoušky a myslím, že ani ostatní hráči to příliš neohodnotí. Je velká škoda, kam legenda tehdy upadla a že se tenkrát téměř nezabývali dějem a starali se podle mého jen a pouze o hratelnost. Upgradování zbraní hodnotím kladně, zbytečné hříčky s nadpřirozenem zase záporně, to nemá nic společného s okultismem v předešlých dílech. Zesilování nepřátel a neustálé přetahování o území ke konci už docela nudí. O to je víc úctyhodný dokonalý návrat v podobě New Orderu. Zde nadhodnocuji pouze z nostalgie.

BLAKOUR - 28.2.2022  (Hodnocení: 100 %)
Super. Jenom se budu opakovat po ostatních........ graficky velké +. Za mě se mi ještě líbí otevřenější mapy stejně jak u Metro Exodus prolejzaní a hledání za mě super hra :)

Ahurmen - 29.9.2010  (Hodnocení: 65 %)
Nijak nevynikající střílečka s nálepkou herní klasiky.
Některé prvky hry jsou sice originální, ale zbytek hry a level design je rychle okoukaný.

Jaroslav - 6.12.2015  (Hodnocení: 70 %)
Tento díl Wolfa je docela kvalitní střílečka a fantasy stránka hry a vylepšování zbraní bylo pro mne velmi milým zpestřením hry.
Různorodost jednotek je bohatá na rozdíl od míst kde se budete utkávat s anglicky mluvícími Němci.Většina částí hry až na farmu a Zeppelin je si dost podobná,ale musím vyzdvihnout velmi povedenou atmosféru v nemocnici která místy působí chladně až hororově.To napětí mezi mnou a televizorem se dalo krájet.
Celkový dojem ze hry byl promne více než dobrý,bohužel konečný souboj je i na milovníka scifi jakým jsem já naprosto uhozený,ale jinak příjemně ztrávených 12 hodin.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Wolfenstein 2009

Screen ze hry Wolfenstein 2009

Screen ze hry Wolfenstein 2009

Galerie obrázků ze hry Wolfenstein 2009. Všechny screenshoty hry Wolfenstein 2009 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Porovnavani xboxu 360 a Ps 3

Video ze hry Wolfenstein 2009. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Wolfenstein 2009 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Wolfenstein 2009 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Wolfenstein-2009-14657/" title="Hodnocení hry Wolfenstein 2009"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Wolfenstein+2009" alt="Wolfenstein 2009" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

26 %

Celkem hlasů: 2589


Hra Warthunder zdarma