Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Winx Club

Winx Club

Hodnocení PC 85%
Hodnocení PS2 -
Typ hrySamostatná hra
Žánradventura
Popis hry Winx Club
Mladá dívka Bloom si jen tak vyjde se svým králíčkem do parku, když se zaplete do kouzelného souboje mezi vílou a trolem. Dozvídá se jméno víly: Stella; a zároveň s tím sedozvídá že je sama vílou. Stella ji seznámí s faktem, že existuje škola pro víly Alfea, Bloom souhlasí a následuje Stellu do ú ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

JackBurda - 15.10.2014  (Hodnocení: 90 %)
Jako milovník seriálu a filmů říkám že je to skvělá akční adventura s dobrým příběhem, slušným ovládáním a tématickou grafikou. Na druhou stranu se hra zaměřuje na souboje a ty nejsou nic moc, bossfighty ujdou, normální boje jsou chaotické pobíhání a švihání kouzel. Jo a chybí tu hudba, je jen v menu, ve hře nějaká je, ale je nevýrazná a vůbec sem ji nevnímal.
Takže přesně jako seriál, vypadá to jako kravina pro holky, ale je to zábavné, ne úplně jako seriál, ale je to důstojný doplněk k seriálu.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen Winx Club

Screen Winx Club

Screen Winx Club

Galerie obrázků ze hry Winx Club. Všechny screenshoty hry Winx Club naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video ze hry Winx Club. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Winx Club naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Winx Club PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Winx-Club-10359/" title="Hodnocení hry Winx Club"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Winx+Club" alt="Winx Club" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma