Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


WRC 5

Hodnocení PC 79%
Hodnocení Xbox One -
Hodnocení Xbox 360 80%
Hodnocení PS4 90%
Hodnocení PS3 -
Hodnocení PS Vita 80%
Typ hrySamostatná hra
Žánrzávodní
Popis hry WRC 5
Poprvé vyjdou závody WRC od jiného studia, italské Milestone vystřídal tvůrčí celek z Kylotonn Games. Ten slibuje moderní herní engine podporující dynamické počasí a dynamický přechod mezi dnem a nocí. Dále deformaci vozidel, nečistoty na trati, odlesky a pokročilou úroveň modelu poškození v rozmezí od mírného poškození až po fatální. (Přidal: Hanyse.k)
http://www.zing.cz/novinky/26627/prvni-dva-obrazky-z-wrc-5

  • Komentáře

Hanyse.k - 31.10.2015  (Hodnocení: 85 %)
Velice podařené rally, hra se mi graficky líbila a to i menu, pěkné. Co se mi zdálo trochu horší je zvuk motorů, a taky pokud jsem si jako navigátora vybral ženu, její hlas mi nebyl příjemný. Jízdní model je podařený, vůz se mi na gamepadu ovládal velice dobře. Ve hře rovněž najdete rally školu, ale nejsem si jistý jestli je nějakým přínosem do hry. A samozřejmě, že se našlo i pár věcí co mi vadilo, třeba když narazíte do "papírového" bilboardu nebo laťkového plotu a pomalu si roztřískáte celé auto, tak to naštve. Rovněž mi vadí absence mezičasu ostatních závodníků, či umístění při závodu, prostě dokud nedojete do cíle, tak nevíte jak si vedete. Dávám 85%


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře WRC 5

Artwork ke hře WRC 5

Artwork ke hře WRC 5

Galerie obrázků ze hry WRC 5. Všechny screenshoty hry WRC 5 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry WRC 5. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry WRC 5 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY WRC 5 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/WRC-5-42397/" title="Hodnocení hry WRC 5"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=WRC+5" alt="WRC 5" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma