Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Thing, The

Thing, The

Hodnocení PC 76%
Hodnocení PS2 75%
Hodnocení Xbox -
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Thing, The
Kde film končí, pravý teror začíná. V zamrzlých pustinách Antarktidy, záhadná, podobu měnící Cizí životní forma zcela zničila americkou vědeckou základnu. Vy jste velitel vojenského záchranného týmu pověřen vyšetřením masakru. Uvězněn a infikován hrozným nepřítelem musíte udržet váš vojenský oddíl p ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

asmodeus - 16.8.2008  (Hodnocení: 80 %)
Ač nejsem příznivcem survival horrorů (herní série Resident Evil a další mi úspěšně unikají), nenechal jsem si tuto hru kdysi ujít. Důvodem byl tehdy fakt, že The Thing navazoval na stejnojmenný film Johna Carpentera, který mám opravdu rád. A hra je to opravdu povedená (jedna z mála na motivy nějakého filmu). Jako hráč pokračujete v příběhu načatému ve filmu, ale jeho znalost není potřebná. Celý děj se odehrává na Antarktidě a atmosféra je opravdu velice ponurá. Pohybujete se mezi různými základnami, ale i ve venkovních lokacích a to hlavně v nočních hodinách. Grafické ztvárnění je velice povedené a spolu se ozvučením přináší opravdu horrorovou atmosféru a nezřídka se leknete jen zvuků v okolí (viz. hned první level, kde ještě nepřátele nejsou ale atmosféra je fantastická) . The Thing ovšem nejen kopíroval úspěšný koncept konkurence (např. systém ukládání, kdy jste mohli hru uložit pouze někdy a tak docházelo k tomu, že už v tak vyšponované atmosféře jste zažívali opravdu infarktové situace ), ale přinesl i novinky. Mezi hlavní novinku lze zařadit psychiku spolubojovníků a postav, které ve hře potkáte. Ty vám z počátku nedůvěřují, protože nevědí, zda jste infikován či ne. Totéž ovšem platí i o vás. Často se stane, že člověk kterému jste věřili, se v nejméně vhodnou dobu promění ve nestvůru a máte problém. Panuje tedy permanentní nedůvěra ve vaše spolubojovníky. Ač jsem The Thing dohrál už před několika lety, stále na něj mám velice krásné vzpomínky a stojí si ho zahrát i dnes.

Buster - 6.6.2009  (Hodnocení: 70 %)
Hra je to docela pěkná a děsivá, ale ti bossové jsou otravně silný. Přítomnost Kurta Rusela ke konci velice potěšila.

JackBurda - 18.2.2015  (Hodnocení: 70 %)
Horor? Ne. Akce v hororovém prostředí? Na 100% ano. Jenom ti bossové byli straslivě silný a ukládání po úsecích mi taky vadilo. Jinak příběh ok, nepřátel hromada, munice jakž takž, spolubojovníci v pohodě.
Jen mě vždy rozesmála skutečnost, že zatímco i nejdrsnější vojáci u rozsekané mrtvoly zvrací, ale hlavní hrdina (který každou zbraň zvládá jednou rukou) projde bez jakékoli známky zájmu :-). Kam se hrabou Jason Statham a Chuck Norris.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Thing, The

Screen ze hry Thing, The

Screen ze hry Thing, The

Galerie obrázků ze hry Thing, The. Všechny screenshoty hry Thing, The naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video ze hry Thing, The. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Thing, The naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Thing, The PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Thing-The-19575/" title="Hodnocení hry Thing, The"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Thing%2C+The" alt="Thing, The" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma