Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Spider-Man: Shattered Dimensions

Spider-Man: Shattered Dimensions

Hodnocení PS3 79%
Hodnocení PC 70%
Hodnocení Xbox 360 75%
Hodnocení Wii 75%
Hodnocení Nintendo DS 75%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Spider-Man: Shattered Dimensions
Anglický obal a manuál, bez fólie Nová hra z univerza zvaného Spider-man. Hra Vás zavede do role né jednoho, ale rovnou 4 spider-manů. 4 světy, 4 hrdinové. Každý je originál a každý ospravedlňuje své činy jinak. Různé styly boje, různé možnosti a speciální schopnosti. To vše Vám nabídne hra Spider-m ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

CJFlip - 5.10.2014  (Hodnocení: 90 %)
Když jsem si pořizoval PlayStation 3, hledal jsem nějakou Spider-Man-ovskou hru ve stylu Spider-Man na PSX a jeho druhé pokračování. Když jsem zjistil, že vyšel tenhle titul, byl jsem naprosto ohromený. Moc nemusím ty Spider-Man hry na motivy filmů (myslím Spider-Man 1-3 a Amazing Spider-Man 1-2). Ve finále nejsou ani moc dobrý, jak bych čekal. Co se týče tohohle titulu, tak se mi líbí, že hrajete za 4 různí Spider-Mani z jiných dimenzí, což dost obohacuje hru. Každý z nich má tak trochu jiné přednosti, i když nejzásadnější mi přijde u Noira. Výběr bossů mě fakt potěšil. Dali jsem tak trošku si dovolím říci trochu méně známý bossové a dva ze světa X-Menů. Pokud už je tu nějaký hodně známý boss jako Octopus, Goblin je tu představen v trochu jiném kabátě. Působí to na mě dobře a obohacujete samotný zážitek ze hry. Pro mě 90% čistých. Pro ty, kteří ještě nehráli a shání nějakou Spideyho hru, tak Vám řeknu jen jedno, pohněte zadkem a sežeňte si tenhle skvělý titul!


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Spider-Man: Shattered Dimensions

Screen ze hry Spider-Man: Shattered Dimensions

Screen ze hry Spider-Man: Shattered Dimensions

Galerie obrázků ze hry Spider-Man: Shattered Dimensions. Všechny screenshoty hry Spider-Man: Shattered Dimensions naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Představení hry

Video ze hry Spider-Man: Shattered Dimensions. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Spider-Man: Shattered Dimensions naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Spider-Man: Shattered Dimensions PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Spider-Man-Shattered-Dimensions-18843/" title="Hodnocení hry Spider-Man: Shattered Dimensions"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Spider-Man%3A+Shattered+Dimensions" alt="Spider-Man: Shattered Dimensions" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2344


Hra Warthunder zdarma