Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Red Faction: Guerrilla

Red Faction: Guerrilla

Hodnocení PC 79%
Hodnocení PS3 82%
Hodnocení Xbox 360 80%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Red Faction: Guerrilla
Děj FPS akce se odehrává na Marsu asi padesát let po první Red Faction, kdy jste členem znovu obnoveného hnutí Red Faction v boji za osvobození z područí pozemských Defense Force. Hra má podle tvůrců zcela redefinovat limity destrukce v hrách s velkým, otevřeným světem, kde bojujete guerrilovým styl ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Emzák - 2.12.2009  (Hodnocení: 70 %)
V celku průměrná hra, hlavně bych vyzdvihl demolici budov, která je opravdu skvělá až na některé situace, kdy celá budova drží na jednom pilíři, ale to se dá překousnout. Jinak krajina nikterak atraktivní, spíše naopak nudná, jediné s čím se ve hře zabavíte je likvidace všeho co Vám přijde pod kladivo a to je naštěstí v celku zábavné, jinak hra nemá celkem co nabídnout.. 70%

gagin - 11.10.2009  (Hodnocení: 85 %)
Výborná hra je to něco jako GTA IV akorát že na marsu ale starý dobrý Red Faction 1 je lepší 85 procent.

Jeržik - 27.9.2009  (Hodnocení: 70 %)
Dobrá hra, ale nepovedený nástupce. Atmosféru stísněnosti vystřídala megalomanská krajina, strach o holý život s kladivem v ruce proti ozbrojeným a skvělým jednotkám vystřídala tak akorát flustrace z tuctovosti a šedo...oranžovosti. Ale i tak, nebýt té repetivnosti už po půl hodině hraní a mít nabušenou mašinu, dám o 10% víc.:-)P.S. Dobývání uzemí bylo podobně řešené už v Godfatherovi 2, jen o mnoho lépe.;)

Buster - 18.9.2009  (Hodnocení: 65 %)
Parádní destruktivní oddychovka, kterou si zprvu užije každej, kdo má rád mohutný exploze, který mocně sráží budovy k zemi. Je to v podstatě GTA z Marsu s tim rozdílem, že zde je slušná grafika, výborný exploze a absolutní zničitelnost všech objektů četně těch největších baráků. Na druhou stranu hra celkem dost zaostává v příběhu, zvuku (možná je to mojí zvukovkou, ale myslim, že je chyba i ve hře) a v pozdější fázi hry, když už nemáte co vyhazovat do povětří, přijde i nuda a stereotyp. A HW nároky jsou poněkud velký (můj PC neni žádná vykopávka a i tak jsem měl problém hru nastavit na optimální nastavení, aby šlo všechno OK). Prostor, ve kterym se hra odehrává působí hrozně depresivně (možná i lacině), ale zase naopak tvoří celkem zvláštní atmosféru. Každopádně je to hra, která neurazí a na pár hodin skvěle pobaví.

DoNNoR - 21.12.2009  (Hodnocení: 95 %)
Tak tohle když chcete něco rozflákat tak tohle to praví pro vás tahle hra nemá chybu nikdy se u toho nenudíte.Tady můžete vyhodit totálně všechno kromě hor do vzduchu prostě hra jen o zábavě......DOPORUČUJI

Hawkey79 - 9.2.2011  (Hodnocení: 85 %)
Nejen, že umožňuje výbornou destrukci všech staveb - ale dokonce mě to ničení i dlouho bavilo. Poměrně dobře navržené jednotlivé úkoly s nemalou obtížností.

V3nom - 1.12.2009  (Hodnocení: 80 %)
Velmi podařený kousek, ikdyž už mám menší problémy na své mašině při nejlepším rozlišení, ale i tak si tuto hru dokážu pořádně užít.

The7Miki - 18.4.2012  (Hodnocení: 95 %)
Zábavná hra, na těžší úroveň už mě tolik nebavila, mě prostě nejvíc potěšilo kosení všeho nepřátelského vším možným vyrobeným z rozpadlých aut.

runak - 2.7.2010  (Hodnocení: 75 %)
Celkem dobrá hra, ještě kdyby tu nebyli zápory jako slabá grafika oproti jiným ps3 hrám, nudná hudba a příběh celkem k ničemu, 75%.

Honze - 26.6.2011  (Hodnocení: 75 %)
Je libo něco rozbít v revoluční Hi-End grafice? :-) Není problém. Jako člověk, který má za sebou původní dva díly jsem si toto musel zahrát a myslím, že jsem neprohloupil. Hra je sice po delší době hraní malinko více nudná, ale jelikož jsem hrál PS3 verzi, měl jsem k dispozici trofeje, které mi nedovolily se tolik nudit. Příběh je krátký, ale docela dobrý. Jde tady zničit opravdu všechno a mnohem lépe než dříve :-)) Vřele doporučuji.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Red Faction: Guerrilla

Screen ze hry Red Faction: Guerrilla

Screen ze hry Red Faction: Guerrilla

Galerie obrázků ze hry Red Faction: Guerrilla. Všechny screenshoty hry Red Faction: Guerrilla naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video z hraní

Video ze hry Red Faction: Guerrilla. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Red Faction: Guerrilla naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Red Faction: Guerrilla PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Red-Faction-Guerrilla-13260/" title="Hodnocení hry Red Faction: Guerrilla"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Red+Faction%3A+Guerrilla" alt="Red Faction: Guerrilla" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2344


Hra Warthunder zdarma