Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Quake 4

Quake 4

Hodnocení PC 74%
Hodnocení Xbox 360 75%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Quake 4
Země odolává nájezdům mimozemšťanů. Stroggové jsou kybernetičtí válečníci tvoření mechanickou kostrou a svalovými částmi, obnovovanými pomocí systematického decimování jiných druhů. V zoufalém pokusu zachránit život na Zemi je armáda nejlepších pozemských bojovníků vyslána aby svedla bitvu se Stroggy přímo na jejich domovské planetě.
(Text zapůjčen ze serveru JRC, na kterém můžete vidět celý profil hry)

  • Komentáře

hribisko - 15.2.2013  (Hodnocení: 85 %)
Starý dobrý kvákbumbác. Klasické postupy. Pěkné prostředí a krásné monstróznosti. Příjemná porce brunátného násilí. Olovo volovi. Bio-mech. -prostupnost těla kovem-

H34D - 19.5.2024  (Hodnocení: 75 %)
Quake 4 je ve své podstatě jen vylepšenou kopií Quake II, je to poctivá rubačka v lehce futuristickém, industrálním prostředí. Nepřátelé nejsou příliš odolní a už vůbec ne chytří, ale nabíhají na vás v úctyhodném množství a člověk spíše než bystrý mozek upotřebí rychlou ruku, aby to všechno uklikal. Arkádovost, jednoduchost a přímočarost však nemyslím úplně jako černočerný zápor, má to svůj styl a ono "doomovské" kouzlo, na odreagování to poslouží výborně.

Mezi singleplayerové inovace patří občasné osedlání věrných mechanických ořů a pohodlné košení Strogů z jejich "sedla" a snad také mírné zaměření se na hru v týmu, ovšem to je jen tak aby se neřeklo. Co se však (naštěstí) nikterak nezměnilo je boží railgun, nebojte, dočkáte se jej. Zvláště pak v multiplayeru, který je v rámci všech 3D akcí určitě nadprůměrný, ovšem Quake III Arenu jaksi nepřekonal, což je docela zklamání. Svými zbraněmi, levely a systémem skákání připomíná opět spíše Quake 2, což je krok vzad, zejména co se rychlosti týče a to je škoda.

Celkově jde o příjemnou hru, i co se týče grafiky, Doom 3 engine, byť na jemná a detailní vyobrazení se příliš nehodí, ještě nepatří do starého železa... Jen smůla, že stá variace na Doom je už v dnešní době poněkud překonaná.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Quake 4

Screen ze hry Quake 4

Screen ze hry Quake 4

Galerie obrázků ze hry Quake 4. Všechny screenshoty hry Quake 4 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Quake 4 Trailer

Video ze hry Quake 4. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Quake 4 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Quake 4 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Quake-4-13366/" title="Hodnocení hry Quake 4"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Quake+4" alt="Quake 4" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

21 %

Ano, Xbox Series X

17 %

Ano, Nintendo Switch

9 %

Ne, vystačím si s PC

28 %

Ne, hraji na mobilu

25 %

Celkem hlasů: 2759


Hra Warthunder zdarma