Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her Prince of Persia: The Forgotten Sands


Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Hodnocení PC 74%
Hodnocení PS3 75%
Hodnocení Xbox 360 73%
Hodnocení PSP 70%
Hodnocení Wii 84%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia: The Forgotten Sands představuje další kapitolu ze světa oblíbených Sands of Time. Při své výpravě do Azadu navštíví princ království svého bratra a nachází královský palác v obležení mocné armády prahnoucí po jeho zničení. Když v zoufalé snaze zachránit království před totálním vyh ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

kopiha - 8.7.2010  (Hodnocení: 90 %)
ůplně skvělá hra!!! výborně se hraje a ta dynamičnost!!!! jenom je trochu lineární:d

Liborius - 18.7.2010  (Hodnocení: 70 %)
Davám 70 protože je to taková klasika

Chrobak - 22.3.2011  (Hodnocení: 85 %)
Staré dobré Písky času s drobnými novinkami. Proč měnit něco, co funguje?

petr14 - 13.8.2011  (Hodnocení: 80 %)
tohle je dobrá hra jenže zlobí kamera a časem jsou chyby např. nejdou otevřřít dveře atd.

FilipŘepa123 - 14.9.2023  (Hodnocení: 85 %)
Hra vyšla společně s jejím stejnojmenným bratříčkem Prince of Persia: The Forgotten Sands. Na rozdíl od něj má ale odlišný příběh i hratelnost, stejně jako verze vydané na Nintendo Wii a Nintendo DS.

Ve verzi pro PlayStation Portable se Princ vydává na cestu za záchranou své rodiny. Pradávné proroctví totiž praví, že člen královské rodiny přinese zkázu Ahihudovi, duchovi ohně. Ten se chce ujistit, že se tomu tak nestane, a tak se rozhodne zbavit se všech, o kterých proroctví mluví. Král Sharaman tedy svého syna, prince, schová do věže, aby jej ochránil. Princ s rozhodnutím svého otce ale nesouhlasí a uteče. Chce ochránit svou rodinu a porazit toho, kdo ji ohrožuje.

The Forgotten Sands je plošinovkou, která se zaměřuje z velké části hlavně na parkour. Stejně jako v celé sérii, i zde má hráč možnost manipulovat s časem, i když trochu jinak, než jsme byli doposud zvyklí. Hra samozřejmě obsahuje i velkou řadu soubojů. Ty jsou ale kvůli pohledu ze strany značně omezeny. I tak si ale v průběhu hry odemknete řadu schopností, které souboje výrazně zpestří. Jednotlivá vylepšení můžete odemykat pomocí "měny" posbírané v jednotlivých úrovních. Hra vás také odmění, pokud v dané úrovni posbíráte všechny předměty, dokončíte ji za omezený čas, nebo během ní ani jednou neumřete.

FilipŘepa123 - 14.9.2023  (Hodnocení: 100 %)
Krásná hra s krásnou grafikou. Jen ty informace o hře, jsou špatně. Podle databáze her jde v Nintendo Wii verzi o to že Princ chce získat své království. A je to jediná hra s jedinou verzí kde hlavní postava neovládá čas. Za to ovládáte magii. Mezi ní patří úchyt, gejzír, který nadnáší prince, a bublina. Když se vám podaří skočit tam, kam nechcete, stačí si vyčarovat bublinu, která zastaví váš pád. V bublině se můžete otáčet, takže můžete skočit na pevnou zem. Mimochodem ty úchyty a gejzíry ze začátku vytváříte na vyznačeních místech. To vyznačené vypadá jako hvězda. Později se získáte vylepšení pro tyto dva ( úchyty a gejzíry), vylepšení a to takové že je můzete vytvářet kdekoliv potřebujete.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Prince of Persia: The Forgotten Sands

Screen ze hry Prince of Persia: The Forgotten Sands

Screen ze hry Prince of Persia: The Forgotten Sands

Galerie obrázků ze hry Prince of Persia: The Forgotten Sands. Všechny screenshoty hry Prince of Persia: The Forgotten Sands naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Prince of Persia: The Forgotten Sands™ - Gameplay Reveal Trailer

Video ze hry Prince of Persia: The Forgotten Sands. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Prince of Persia: The Forgotten Sands naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Prince of Persia: The Forgotten Sands PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Prince-of-Persia-The-Forgotten-Sands-15093/" title="Hodnocení hry Prince of Persia: The Forgotten Sands"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Prince+of+Persia%3A+The+Forgotten+Sands" alt="Prince of Persia: The Forgotten Sands" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

21 %

Ano, Xbox Series X

17 %

Ano, Nintendo Switch

9 %

Ne, vystačím si s PC

28 %

Ne, hraji na mobilu

25 %

Celkem hlasů: 2759


Hra Warthunder zdarma