Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Obscure

Obscure

Hodnocení PC 72%
Hodnocení PS2 65%
Hodnocení Xbox 65%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry Obscure
Vše začalo tím, že mladý student Kenny nepřišel na schůzku se svou přítelkyní Ashley, když se to dozvědí ostatní spolužáci, vydají se Kennyho hledat a začínají odkrývat tajemství tajných výzkumů na jejich škole, které se vymkly kontrole. (Přidal: Dawid199)

  • Komentáře

Dawid199 - 31.5.2009  (Hodnocení: 70 %)
Hra na motivy teenangerských hororů ze školního prostředí se celkem povedla. Z části je to trošku i adventura, různé kombinace typu pistole+baterka apod. Dá vám možná trošku zabrat než zjistíte co a jak. Jak říkám: Celkem ujde, ale hrál jsem prostě už i lepší.....

gameover - 18.10.2008  (Hodnocení: 30 %)
nemam rád adventury a když hledáte půl hodiny a potom na vás zaútočí příšera kterou je téměř nemožné zabít, je to děs. Nelíbí se mi například ukládání hry - když si chcete hru uložit musíte ve hře najít CD ( je jich tu celkem dost ale je nepříjemné rozmýšlet se kdy si hru sejfnu).

JackBurda - 10.10.2014  (Hodnocení: 75 %)
Dobrá hororovka s dobrou atmosféro a postavami ale trochu uspěchaným koncem a blbým systémem ukládání. Prostě takový Resident Evil ze školního prostředí a s trochou toho strachu.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře Obscure

Obal hry Obscure

Screen Obscure

Galerie obrázků ze hry Obscure. Všechny screenshoty hry Obscure naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Obscure. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Obscure naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Obscure PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Obscure-17254/" title="Hodnocení hry Obscure"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Obscure" alt="Obscure" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

21 %

Ano, Xbox Series X

17 %

Ano, Nintendo Switch

9 %

Ne, vystačím si s PC

28 %

Ne, hraji na mobilu

25 %

Celkem hlasů: 2759


Hra Warthunder zdarma