Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Middle-Earth: Shadow of Mordor

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Hodnocení PC 86%
Hodnocení PS4 82%
Hodnocení Xbox One 58%
Hodnocení PS3 83%
Hodnocení Xbox 360 80%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry Middle-Earth: Shadow of Mordor
Middle-Earth: Shadow of Mordor je nový titul od studia Monolith, kde se chopíte hlavního hrdiny Taliona, hledajícího pomstu. Děj Vás uvrhne do událostí mezi Hobbitem a Pánem Prstenů, do časů, kdy se svět teprve mění a zlo získává svou skutečnou podobu. Aby jste uspěli v zemi jako Mordor, sbíráte zku ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Space13 - 20.1.2015  (Hodnocení: 95 %)
Veľmi prijemne prekvapenie roku 2014. Moc ludi tejto hre neverilo, no hra sa ukázala ako skvela akcna hra s RPG prvkami. Co sa tyka hratelnosti, ide trochu o napodobeninu Assasin creed, no vobec to nevadi. Tak isto aj tato hra ma svoje Know-how a to co ma prebrate, preco nie vsak ked to funguje moze to fungovat aj ide..;-)

Chrobak - 18.5.2016  (Hodnocení: 80 %)
Vykrádačka Batmana a Assassin's Creed zasazená do Tolkienova světa s překvapivě plitkým příběhem. Jediná původní věc, jež téhle hře zbude, je povedený systém velení vašich orkských elitních nepřátel. Dobrá zábava na několik večerů, ke které nebudu mít důvod se vracet.

mukade - 23.4.2017  (Hodnocení: 95 %)
Pre šašov ktorí prehnane kritizujú túto hru: """Winner of over 50 “Best of 2014” Awards including Game of the Year, Best Action Game and Most Innovative Game. """. (hral som PC verziu)

sarfian - 3.12.2017  (Hodnocení: 90 %)
85

2017

Mustaffa - 1.2.2015  (Hodnocení: 10 %)
Naprosto otřesná hra. Vykrádá koho se dá a kde se dá a to ještě špatně. Nulový příběh, nudný a frustrující otevřený svět, kde je za trest jakákoliv vedlejší aktivita. Neustále se objevující nepřátelé, nudný soubojový systém, který nefunguje (např. stisknutí dvou tlačítek za sebou). Jediné malé plus této katastrofy je pouze grafické zpracování a to za předpokladu, že hra se neodehrává za tmy, což je pořád. Už dlouho jsem se tak u hry nenatrápil a nenudil jako v tomto případě. Opěvovaný Nemesis system je v praxi otravný jako sarin. Já rozhodně nedoporučuji!


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře Middle-Earth: Shadow of Mordor

Artwork ke hře Middle-Earth: Shadow of Mordor

Artwork ke hře Middle-Earth: Shadow of Mordor

Galerie obrázků ze hry Middle-Earth: Shadow of Mordor. Všechny screenshoty hry Middle-Earth: Shadow of Mordor naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Middle-Earth: Shadow of Mordor. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Middle-Earth: Shadow of Mordor naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Middle-Earth: Shadow of Mordor PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Middle-Earth-Shadow-of-Mordor-29023/" title="Hodnocení hry Middle-Earth: Shadow of Mordor"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Middle-Earth%3A+Shadow+of+Mordor" alt="Middle-Earth: Shadow of Mordor" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma