Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Lords of the Fallen

Lords of the Fallen

Hodnocení PC 74%
Hodnocení PS4 80%
Hodnocení Xbox One 80%
Typ hrySamostatná hra
ŽánrRPG
Popis hry Lords of the Fallen
V Lords of the Fallen vás příběh zavede do středověkého světa ovládaného padlým bohem, v němž se budete muset postavit jeho lordům a generálům, stojícím v čele nekonečných zástupů nebezpečných démonů. Vžijete se do člověka jménem Harkyn. V jeho kůži na nás čeká zajímavé dobrodružství napříč bohatým ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Space13 - 25.3.2017  (Hodnocení: 55 %)
Pochmúrne chodby a masochistické umieranie, nič pre mňa .. Ďalšia zbytočnosť na štyl Dark Soul..

japel - 15.5.2014  (Hodnocení: 90 %)
Těším se :)

Renegade - 19.6.2015  (Hodnocení: 70 %)
Zabugované Dark souls, které nepochopilo, co je Dark Souls. Celá filozofie je rozbitá, příběh trapný, ale souboje...souboje jsou skvěle udělané. Stejně jako výbava a system expení. Dejte tomu šanci a modlete se, aby vám hra tolik nepadala. Budete se bavit

Chrobak - 28.8.2018  (Hodnocení: 75 %)
Strašně těžko se mi Lords of the Fallen hodnotí. Na jednu stranu mě strašně bavily souboje, bossové byli příjemnou výzvou, na druhou stranu má hra strašně tuctový příběh a postrádá jakoukoliv osobitost. To bych ještě dokázal odpustit, zde jde hlavně o hratelnost, která pro mě byla chvílemi pohlcující. Bohužel je hra i po letech po vydání příšerně optimalizovaná a nestabilní (zejména v soubojích s bossy - dvojnásob frustrující). Nejlepší asi je, že mi hra udělala velkou chuť vrhnout se na Dark Souls, které jsou údajně ve všech ohledech lepší a tohle je pouze trapná kopírka...uvidíme.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Lords of the Fallen

Screen ze hry Lords of the Fallen

Screen ze hry Lords of the Fallen

Galerie obrázků ze hry Lords of the Fallen. Všechny screenshoty hry Lords of the Fallen naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Představení hry

Video ze hry Lords of the Fallen. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Lords of the Fallen naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Lords of the Fallen PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Lords-of-the-Fallen-34491/" title="Hodnocení hry Lords of the Fallen"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Lords+of+the+Fallen" alt="Lords of the Fallen" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2354


Hra Warthunder zdarma