Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


LEGO Worlds

LEGO Worlds

Hodnocení PC 46%
Hodnocení Xbox One 60%
Hodnocení PS4 85%
Typ hrySamostatná hra
Žánradventura
Popis hry LEGO Worlds
V LEGO Worlds vás čeká obrovský otevřený svět, kde si budete moci dělat co vás jen napadne. Po vzoru veleúspěšného Minecraftu si zde můžete svobodně stavět z LEGO kostek obydlí, sochy, hrady nebo třeba závodní dráhy. Stejně tak se můžete proletět na drakovi nebo si zahopsat s klokanem. Balení obsah ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

zdepodany - 23.4.2017  (Hodnocení: 20 %)
Pěkná atmosféra, neintuitivní ovládání.. víc bohužel nemám co říct. Pěkný nápad ale chtělo by to dotáhnout.

Mustaffa - 1.2.2018  (Hodnocení: 60 %)
Z oficiálního popisu ke hře se může zdát, že se bude jednat o fantastickou hru pro velké a malé a hlavně pro fanoušky Lego kostiček. Skutečnost je, bohužel, trochu jiná.. dost jiná.. Základem celé hry je spíše objevování postav, zvířat, vozidel no prostě všeho z universa Lega a především objevování zlatých kostiček a po dosažení 100 nasbíraných se stáváte Mistrem stavitelem. Zlaté kostičky buď najdete někde zakopané pod zemí nebo po jedné z aktualizací vám dávají kostičky postavičky, pro které plníte nějaké úkoly. Tady je asi pro mě kámen úrazu. Úkoly jsou pořád stejné a asi jenom dva nebo tři pořád dokola. Tady mi něco postav, tady mi něco obarvi a tady mě ochraňuj. Nejhorší na hře je taky, že vás vůbec neučí stavět. Když někdo chce postavit nějaký domeček, tak vám jen zhruba řekne co po vás chce, ale splnění je dost obtížné. Jednak samotné stavění je dost neintuitivní a kostrbaté. Po dostavění se často stává, že s výsledkem není postava spokojená, ale už vám hra neřekne v čem není spokojená. Nikde není psané tady postav dům z 20 kostiček, 1 střechy, se 3 okny apod. Přiznám se, že jsem stavění úplně ignoroval a pro splnění úkolu jsem prostě nějakou stavbu zkopíroval, což bylo dost vtipné, protože úkol zněl postavit stodolu pro zvířata a já nakopíroval perníkovou chaloupku a voala úkol splněn. Kdybych ale chtěl sebevíce stodolu postavit, tak se mi to nepodaří. A to je u stavitelské hry dost podstatná chyba.
Na druhou stranu musím vývojáře pochválit, že do hry přidávají aktualizace, takže když jsem hru zapnul po několika měsících, tak se hrála zase o něco lépe. V neposlední řadě musím zmínit, že hra je lokalizovaná do češtiny.
Já ani nevím, jestli bych hru někomu doporučil. Já ji hrál se svým pětiletým synem a pravda je taková, že prcek se bavil a pořád ji chce hrát, ale já se nebavil skoro vůbec. Čekal jsem od ní prostě něco jiného než nabízí a po dosažení 100 zlatých kostiček se k ní ani vracet nechci. Není prostě motivace a samotné stavění je tak nepřívětivé, že se mi nechce investovat čas se s tím vyloženě trápit.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry LEGO Worlds

Screen ze hry LEGO Worlds

Screen ze hry LEGO Worlds

Galerie obrázků ze hry LEGO Worlds. Všechny screenshoty hry LEGO Worlds naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Early Access Announce Trailer

Video ze hry LEGO Worlds. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry LEGO Worlds naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY LEGO Worlds PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/LEGO-Worlds-45167/" title="Hodnocení hry LEGO Worlds"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=LEGO+Worlds" alt="LEGO Worlds" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma