Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Hitman: Absolution

Hitman: Absolution

Hodnocení PC 80%
Hodnocení PS3 73%
Hodnocení Xbox 360 81%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry Hitman: Absolution
Hitman: Absolution sleduje příběh Agenta 47, chladnokrevného zabijáka, který je na stopě dosud nejnebezpečnějšího kontraktu. Zrazen těmi, kterým dříve věřil - a nyní stíhán i policí - se náhle nachází uprostřed temného spiknutí a musí se vydat na vlastní cestu plnou korupce a zvráceného světa. Hra m ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Space13 - 27.9.2014  (Hodnocení: 90 %)
Pre moju malickost velmi velke prekvapenie. Seriu HITMAN som hral naposledi asi v roku 2004, myslim ze to bol treti diel. Po absencii stvrteho dielu som si z nudy zohnal diel piaty. No musim sa priznat ze neviem preco som tak dlho vahal. Hra je priam skvela,pekna grafika, paradny pribeh, prepracovane ovladanie... Proste vsetko zapada do seba ako ma. Pre mna asi najlepsie Hitman aky kedy bol(aj ked som nehral blood money). Mozem len doporucit, aj hracom ktory moc akcne hry nemusia a hraju ich len okrajovo.

DonErDyk - 11.12.2012  (Hodnocení: 100 %)
luxus...:) grafika,pribeh,hudba,akce....100%

Bounder - 28.4.2013  (Hodnocení: 80 %)
Předešlí díl Blood money nasadli hodně vysokou laťku , další dil se sice k laťce přiblížil ale nepřekročil .S volností v lokacích se sice setkáme poměrně často ale stále nám hra spíše servíruje Stealth akci v podobě Splinter cell nebo Manhunt která je sice nesmírně zábavná a propracovaná ale Hitmana si spíše představuji jinak jako v již zmíněném díle blood money .Lokace jsou propracované a dobře vytvořené ale už potrádají pestrost a líbivost v jako tomu bylo předchozích dílech. Přesto je ale nový díl Hitmana velice nadprůměrnou hrou která vás dostane prvotřídní grafikou , hodně solidní inteligencí nepřátel , novými originálními nápady , hlubším příběhem a simpatickými dialogi

Flack007 - 30.1.2014  (Hodnocení: 80 %)
Zas tak růžově to nevidím. Hra je kvalitní a bavila mě. Bohužel jen několik hodin. Prostředí je zajímavé, obsahuje jistou volnost, ale po dohrání mě už nic nepřinutí, abych jí zkoušela znovu.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Hitman: Absolution

Screen ze hry Hitman: Absolution

Screen ze hry Hitman: Absolution

Galerie obrázků ze hry Hitman: Absolution. Všechny screenshoty hry Hitman: Absolution naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Hitman: Absolution. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Hitman: Absolution naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Hitman: Absolution PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Hitman-Absolution-15706/" title="Hodnocení hry Hitman: Absolution"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Hitman%3A+Absolution" alt="Hitman: Absolution" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma