Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Hitman

Hodnocení PC 68%
Hodnocení PS4 85%
Hodnocení Xbox One 83%
Hodnocení MacOS -
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční
Popis hry Hitman
Cena je zatím pouze orientační a může se změnit. Agent 47 se vrací v ambiciózním pokračování, které vsází na to, co šlo Hitmanovi vždy nejlépe. Obrovské úrovně se spoustou osob a herních možností, ale pouze jedním hlavním úkolem. Sprovodit ze světa svůj cíl a splnit zakázku. JSTE AGENT 47 Za naš ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

jin.jim - 25.7.2019  (Hodnocení: 80 %)
Jsem jeden z těch, komu se líbil Hitman 5, a to zejména díky zajímavým lokacím a propojení hry navazujícím příběhem. Jediné, co mi v tom dílu chybělo, byla větší možnost stealth a otevřené lokace.
Tvůrci se rozhodli sérii nakopnout starým novým směrem, a proto po tolika letech vydali nového Hitmana, který měl navazovat na původní čtveřici dílů. Už po odehrání první tréninkové mise mi bylo jasné, že tahle hra bude zatraceně dobrá. A to se jen potvrdilo s dalšími misemi. Agent 47 se navrací tam, kde začínal, přičemž je v moderním kabátku, přístupný jak pro nováčky, tak pro veterány, nabízí překrásné rozsáhlé lokace plné různých možností, a dokonce jsou jednotlivé mise spojené zajímavě rozjetým příběhem. Jedinou vadou na kráse je délka kampaně, kterou si ale lze prodloužit různými dalšími cíli na jichž odehraných mapách, a také neukončenost příběhu.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Hitman

Screen ze hry Hitman

Screen ze hry Hitman

Galerie obrázků ze hry Hitman. Všechny screenshoty hry Hitman naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Hitman. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Hitman naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Hitman PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Hitman-43199/" title="Hodnocení hry Hitman"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Hitman" alt="Hitman" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2344


Hra Warthunder zdarma