Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Gemini Rue

Gemini Rue

Hodnocení PC 80%
Hodnocení iOS 85%
Hodnocení Android -
Typ hrySamostatná hra
Žánradventura
Popis hry Gemini Rue
Jeden člověk dokázal vytvořit hru, za kterou by se nemusela stydět ani tříáčková studia. To co Joshua Nuerberger vytvořil je opěvováno jak herními kritiky, tak i hřáči. Absolutně parádní retro grafika dokáže navodit atmosféru jako z Blade Runnera a ještě k tomu přidat trochu své invence. No schválně ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Fluke - 9.4.2014  (Hodnocení: 95 %)
Jedna z nejlepších adventur v naprostém VGA retro stylu. Gemini Rue je jedna z mála her, co si ve scénáři může tykat s filmy a seriály. Zápletka, kterou byste ve hrách a jejích "porno" scénářích těžko našly. A to platí i v konkurenci ostatních adventur, i těch legendárních. Doufám, že se najdou vývojáři, co si budou brát z Gemini Rue inspiraci, protože i v dobrých adventurách jste si prošli příběhem jako nůž máslem. Překvapení, zvraty, hra na hráčovu psychiku, to dnešním hrám prostě stále často chybí.

fero - 26.3.2011  (Hodnocení: 95 %)
Těch 15 dolarů za to stálo a to bez debat. Až se o téhle hře budu jednou bavit s vnoučaty a ony se mi budou smát, jen si řeknu - Ach ta mládež. Každopádně hra je tady teď a my bychom si jí měli vyzkoušet!


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Gemini Rue

Screen ze hry Gemini Rue

Screen ze hry Gemini Rue

Galerie obrázků ze hry Gemini Rue. Všechny screenshoty hry Gemini Rue naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Gemini Rue. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Gemini Rue naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Gemini Rue PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Gemini-Rue-15435/" title="Hodnocení hry Gemini Rue"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Gemini+Rue" alt="Gemini Rue" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

21 %

Ano, Xbox Series X

17 %

Ano, Nintendo Switch

9 %

Ne, vystačím si s PC

28 %

Ne, hraji na mobilu

25 %

Celkem hlasů: 2759


Hra Warthunder zdarma