Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Fighting Force

Fighting Force

Hodnocení PC 76%
Hodnocení PSX 72%
Žánrbojové hry

  • Komentáře

Fluke - 7.9.2008  (Hodnocení: 80 %)
Zprvu musím říct, že tahle hra by si jako samotná tak vysoké hodnocení nezasloužila:) Avšak má co-op play, je dostatečně krátká, je to suprová mlátička, je tu spousta protivníků a možnost výběru postav s různými vlastnostmi. Taky kradení zbraní jako raketomety, bouchačky, dál pěstní komba, bosové, bezdomovci, házení věcí, ničení vozidel a prostě ten CO-OP!:)) Tuhle hru jsme s kámošem dohráli minimálně 100x, kdykoli nebylo co hrát, tak tu byl Fighting Force. Do dvou až tří hodin jsme ji měli dohranou, ale o to byla větší sranda, kdo nakonec bude mít víc bodů. Tuhle hru budu mít nadosmrti v paměti a těm dnešním jen vzkážu, ať vás absence co-opů do pekla pošle:) Uff, bral bych remake;)


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Fighting Force

Screen ze hry Fighting Force

Screen ze hry Fighting Force

Galerie obrázků ze hry Fighting Force. Všechny screenshoty hry Fighting Force naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video ze hry Fighting Force. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Fighting Force naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Fighting Force PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Fighting-Force-16889/" title="Hodnocení hry Fighting Force"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Fighting+Force" alt="Fighting Force" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma