Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


F.E.A.R. Perseus Mandate

F.E.A.R. Perseus Mandate

Hodnocení PC 72%
Hodnocení Xbox 360 -
Žánrstřílečky
Popis hry F.E.A.R. Perseus Mandate
F.E.A.R. Perseus Mandate je druhý datadisk pro FPS F.E.A.R. V tomto případě jde však o standalone produkt, takže k jeho hraní nebude potřeba ani původní hry ani prvního datadisku. F.E.A.R. Perseus Mandate nabídne hráčům možnost zažít události v Armachamu z trošku jiného úhlu pohledu. Hlavní kampaň d ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Fatality - 24.1.2010  (Hodnocení: 70 %)
Počet hodin započítaných Xfire: 7 Další přídavek do FEARu je tady, jsem si říkal. Snad bude delší než Extraction Point. A on taky byl, alespoň mně zabral o dvě hodiny více, i když ani sedm hodin není na standalone datadisk právě nejvíc. Každopádně příběh se trochu vyvrbil a hlavně předchozí události ukázal v jiném pohledu, což se mi hrozně moc líbilo. Bylo tam i plno skvělých scén, ale ta grafika už i když jsem to hrál já, byla starší. Není pro mě směrodatná, ale vykresluje dojem ze hry. // Hrál jsem s českými titulky.

Chrobak - 23.1.2017  (Hodnocení: 70 %)
Perseus Mandate posouvá F.E.A.R. do akčnějších vod než jeho předchůdci, strašidelné momenty s Almou jsou zde spíše okrajovou záležitostí. Stále je to skvělá střílečka se zajímavým příběhem, ale působí už trochu zatuchle...


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře F.E.A.R. Perseus Mandate

Obal hry F.E.A.R. Perseus Mandate

Galerie obrázků ze hry F.E.A.R. Perseus Mandate. Všechny screenshoty hry F.E.A.R. Perseus Mandate naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video ze hry F.E.A.R. Perseus Mandate. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry F.E.A.R. Perseus Mandate naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY F.E.A.R. Perseus Mandate PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/FEAR-Perseus-Mandate-18132/" title="Hodnocení hry F.E.A.R. Perseus Mandate"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=F.E.A.R.+Perseus+Mandate" alt="F.E.A.R. Perseus Mandate" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

26 %

Celkem hlasů: 2603


Hra Warthunder zdarma