Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Elder Scrolls Online

Elder Scrolls Online

Hodnocení Xbox One -
Hodnocení PS4 -
Hodnocení PC 70%
Typ hrySamostatná hra
ŽánrMMORPG
Popis hry Elder Scrolls Online
Připravte se na novou éru MMO! Přichází The Elder Scrolls Online od studia Zenimax Online, které bude brutální, epické a pro hráče naprostou volbou, jelikož se bude jednat o MMO s mnoha možnostmi. Připravte se na svět The Elder Scrolls, kde temnota začala získávat jednu zemi po druhé, kde peníze jso ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Flack007 - 2.3.2014  (Hodnocení: 85 %)
Testování v betě mi rozšířilo obzory. Hru jsem zkoušela protože mám ráda MMORPG, ale taky The Elder Scrolls. Bohužel graficky hra je mnohem horší než například Skyrim a to ikdyž mám nastavení na maximum. Časté jsou taky pády, ale celkově ta myšlenka online hraní mi asi moc nevyhovuje v této hře. Ostatní hráči se pletou, dělají věci, za které bych je skopala do kuličky a to nemluvím o lagerech. Kromě toho, ale ta tématika, opět soundtrack, tvorba dokonalé postavy(účesy,tváře,fousy,postava,...). To prostě zvedá celou hru hodně daleko. Navíc intuitivní ovládání, které mi přijde jako kombinace konzolového Skyrimu s tím na PC je rozhodně krok dopředu. Hodnotím hodně vysoko, možná časem až se mi do ruky dostane komplet hra, ještě zvýšim.

KONVICE - 7.5.2014  (Hodnocení: 35 %)
Velmi nezdařilé MMORPG, které v mnohém nedosahuje ani průměru. V lepším případě nějaké prvky průměru dosahují(PVP).

Pro mě jednoznačně velké zklamání. Nedoporučuji kupovat, jsou to vyhozené peníze.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Elder Scrolls Online

Screen ze hry Elder Scrolls Online

Screen ze hry Elder Scrolls Online

Galerie obrázků ze hry Elder Scrolls Online. Všechny screenshoty hry Elder Scrolls Online naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Elder Scrolls Online. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Elder Scrolls Online naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Elder Scrolls Online PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Elder-Scrolls-Online-22547/" title="Hodnocení hry Elder Scrolls Online"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Elder+Scrolls+Online" alt="Elder Scrolls Online" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma