Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Dungeons 3

Dungeons 3

Hodnocení PC 88%
Hodnocení PS4 -
Hodnocení Xbox One -
Typ hrySamostatná hra
Žánrsimulátory
Popis hry Dungeons 3
Ve třetím díle Dungeons se Pánu jeskyně úspěšně podařilo sjednotit síly zla a vybudoval kořeny své temné říše. A toho přivedlo k dalšímu kroku jeho ďábelského plánu: k rozmachu! Dungeons 3 budou větší, hezčí a v každém ohledu vylepšení oproti oblíbeným předchůdcům. ZBAVTE SE DOBRÁKU Díky tomu, že zl ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

necisty - 26.1.2024  (Hodnocení: 85 %)
Původní hru jsem hrál již dříve, tak komentář upravím až zahraji znovu. Určitě se ale jednalo o trochu lepší hru než dvojka, tady dávaly nové místnosti větší smysl, ale potenciál, který to klidně mohlo nabrat z DK2 nevyužilo, asi se ale chtějí odebírat jiným směrem a to chápu.

Once Upon a Time - 80%

Tohle DLC jsem hrál jako první po velké odstupu od původní hry, tak jsem se znovu celkem bavil při budování nových podsvětí a nápad s ovečkami byl celkem neobvyklý (možná ukradli z Warcraftu). Jen hodnocení je teda dost možná ovlivněno tím, že jsem to hrál jako první.

Evil od the Caribbean - 80%

Už název sváděl k dobírání si Pirátů z Karibiku, ale docela to pobavilo. První mise překvapila svou obtížností, kdy ještě vaše ne dost silná armáda nestíhá zachraňovat rumy, které si chodí různě po mapě. Závěrečná mise s chapadly také není k zahození.

Lord of the Kings - 90%

Tohle bavilo asi nejvíce. První misi si zahrajete za klaďase a poznáte tak hru z druhé strany. Klidně tak mohli udělat celé DLC, je škoda, že nevyužili. Každopádně další mise také překvapují svou originalitou, hlavně v té závěrečné si zahrajete starou dobrou Dotu s doplňkem podpory z podsvětí, fakt super!

Clash of Gods - 85%

Dám o 5% více, protože toto je nejdelší DLC a to o hodně delší než ostatní. Na druhou stranu bych možná měl spíš ubrat, protože za celou dobu přinese navíc jen možnost zabrat základny a tím si trochu vylepšit příšerky nebo zrychlit tvorbu zlovolnosti. Takže je to časem větší a větší nuda. Co si pamatuji, tak DLC pro dvojku byly o moc lepší. Nepředpokládám, že poslední 2 DLC můj názor nějak zvrátí.

An Unexpected DLC - 75%

Tohle ještě mělo aspoň trochu zajímavý příběh v podobě boje s Lesní královnou, ale nic dalšího.

Famous Last Words - 50%

Tady už jsem skutečně trpěl. To, co bylo v úvodu hry ještě vtipné požďuchování vypravěče a Thalyi, tady už byly otravné kecy. Zápletka okolo vyvolávače, který vám nesmyslně komplikuje cestu, byla dotažena k dokonalosti - vážně jsem se nebavil. Zvláštní, že druhá mise za mě byla o dost těžší než třetí. Otráveně jsem dohrál do konce a pokud u Dungeons 4 na DLC nemáknou a kompletně nepřekopou koncept, tak je snad ani nebudu kupovat.

Dohráno 18.3.2024


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře Dungeons 3

Artwork ke hře Dungeons 3

Screen ze hry Dungeons 3

Galerie obrázků ze hry Dungeons 3. Všechny screenshoty hry Dungeons 3 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Announcement Teaser EU

Video ze hry Dungeons 3. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Dungeons 3 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Dungeons 3 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Dungeons-3-46963/" title="Hodnocení hry Dungeons 3"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Dungeons+3" alt="Dungeons 3" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma