Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow

Hodnocení PS3 78%
Hodnocení Xbox 360 73%
Hodnocení PC 90%
Typ hrySamostatná hra
ŽánrRPG
Popis hry Castlevania: Lords of Shadow
Děj hry Castlevania: Lords of Shadow se odehrává na konci dnů. Spojenectví Země s nebesy bylo ohroženo temnými a zlovolnými silami - tajemnými Pány stínu - a temnota vládne světu. Křížem touto zničenou zemí, putují duše zemřelých a nemohou najít klid, dokud se stvoření zla volně potulují a šíří chao ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Fluke - 17.1.2019  (Hodnocení: 75 %)
Hra mi dlouho ležela na poličce, až mi kamarád, co mi jí dal řekl, jdem si to zahrát. Tak jsem se nechal přesvědčit, a udělal jsem dobře :)
Když vynechám fakt, že jde o PS3 hru, která je logicky omezená na rozlišení 720p, tak je grafika velmi příjemná, co se týče designového zpracování. Samozřejmě několika ostrým rohům se nevyhnete, studio však umí skvěle budovat grafickou atmosféru.
Vaším úkolem je zbavit se tří Pánů stínů, což je Vlkodlak, Vampírka a Nekromancer, kteří brání přechodu duší zemřelých do nebe. Jednou z mrtvých je i vaše žena, což je zatraceně dobrá motivace pro hlavní postavu. Každá lokalita Pánů stínů je různorodá a velmi povedená. Stále jde o takovou fantaskní Evropu, a doporučuji také shlédnout seriál Castlevania, který má stejně dobrou atmosféru.
Nejsem úplně typický hráč takových her, poněvadž je to slash bitkování jako v God of War, a spousta recenzí tvrdí, že Castlevania vše dobře kopíruje, a to není špatně, protože to kopíruje dobře, a já se dobře bavil. Záporáci, cut scény, bossové, vše je zábava zdolávat, a 75 % je podle mě hezké hodnocení.
Bonus této hry je skvělý dabing známých herců, který umocňuje atmosféru. Aby to hodnocení bylo výše, tak by Castlevania musela být více svá a méně kopírující. Rozhodně doporučuju ;)


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře Castlevania: Lords of Shadow

Artwork ke hře Castlevania: Lords of Shadow

Artwork ke hře Castlevania: Lords of Shadow

Galerie obrázků ze hry Castlevania: Lords of Shadow. Všechny screenshoty hry Castlevania: Lords of Shadow naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Castlevania: Lords of Shadow. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Castlevania: Lords of Shadow naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Castlevania: Lords of Shadow PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Castlevania-Lords-of-Shadow-18262/" title="Hodnocení hry Castlevania: Lords of Shadow"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Castlevania%3A+Lords+of+Shadow" alt="Castlevania: Lords of Shadow" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma