Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Hodnocení Xbox 360 74%
Hodnocení PC 74%
Hodnocení PS3 70%
Hodnocení Wii 70%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Call of Duty: Modern Warfare 3
Príbeh Modern Warfare 3 priamo nadväzuje na záver druhého dielu, kde bola odpálená atómová nálož, ktorá vyradila z prevádzky všetky elektronické zariadenia. Dejiskom sa tento krát stáva mestské prostredie podobné tomu z minulého dielu. Po uliciach a v hustej zástavbe sa do bojovania zapoja tanky, al ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Fluke - 9.12.2014  (Hodnocení: 85 %)
Asi nejlepší akční film na PC? :) Po skvělé čtyřce, nemastné MW2, je tohle návrat jak se patří se solidním singlem na cca 8 hodin, pokud hrajete na nejvyšší obtížnost (tzn. tak medium u ostatních :D ) Pokud jste to dali za 4 hodiny, tak pak hry nehrajte, pusťte si radši film, ten je jednodušší ;)
Tohle je rambo hra napěchovaná intenzivními momenty, že těch 8 hodin je akorát. Je vidět, že zkušenosti studia Infinity Ward i přes odchod jejich zakladatelů tu stále jsou, sic za pomoci Sledgehammer studia. Kdyby tu byla pouze Modern Warfare série během těch 7 let před vydáním Advanced Warfare, tak by se CoD cenilo daleko více. Black opsy, ghosty a další smazat z historie.
Ideální by bylo, kdyby se vydala celá trilogie se třemi singly a jedním multiplayerem pro budoucí generace ;)
Nedá se svítit, tohle je prostě akční pecka. Konečně už lze i nepřátele v levelu vystřílet a neobnovují se, zážitků až až, emoce na 100% a skoro zánik světa jak ho známe a nakonec Captain Price.
Jdětě a zahrajte si celou trilogii, je to povinnost a ostatní CoD hrajte jen, když jste až moooc zvědavý, jak to nemá vypadat.

DoNNoR - 17.12.2011  (Hodnocení: 75 %)
podle mě o dost lepší než 2ka.... na grafiku fakt nekoukám :D vyhrál prostě BF3 bez pochyb.. :))) ale v CoD MW3 mě celkem bavilo zakončení kampaně... hlavně (new york,paříž, a přestřelka v metru Londýna).... u mise v Praze jsem se asi nejvíc zasmál... a Survival mě docela bavil.... takže 75%.. :)) je to prostě CoD.. :)) BF ale vyhrál...

TaskForce - 17.11.2011  (Hodnocení: 100 %)
Skvělá hra, opravdu nemám co vytknout, dávám plný počet

radosquo - 19.11.2011  (Hodnocení: 35 %)
Po odohrani kampane je to podla mna sklamanie roka.

fda.kuRe - 20.11.2011  (Hodnocení: 50 %)
na to ze je to cod docela dobre, ale jinak nic noveho, neurazi, nenadchne

roman1211 - 21.11.2011  (Hodnocení: 100 %)
Skvělé pokračování veleúspěšné hry Call of duty.Všichni(Ti kdo by radši všechny hry vytvořili sami) si stěžují na tento díl,ale mě se velmi líbí.

Ranger - 19.1.2012  (Hodnocení: 100 %)
Best hra na světě... Úplně mě dostala...
Všek vřele DOPORUČUJI!!!

pankuky - 25.6.2012  (Hodnocení: 90 %)
Hra se povedla a stejně jako na předešlých CoD MW... obdivuji i zde to ,že i přestože že je tato hra nová a výborně hratelná ,je zároveň spustitelná na slabších PC.Zároveň se povedl i multiplayer a po příběhové stránce hra opět nezklamala.Jediné co bych vytknul je to že jsem hru dohrál na hard za čtyři hodiny.A to je i na MW slabé ne???

DonErDyk - 11.12.2012  (Hodnocení: 100 %)
opet skvela akce, skvele pokracovani, nemam co vytknout, survival mod je skvela novinka :)

mafiozo123 - 23.7.2014  (Hodnocení: 100 %)
Super singl sem dohrál asi tak 30 na všechny obtížnosti :D dobře utracené peníze :)-

z.juracek - 15.10.2014  (Hodnocení: 75 %)
docela dobre ale první díl byl lepši nejvíc se mi libyly mise v česku

proxyserver1911 - 18.8.2015  (Hodnocení: 60 %)
Tak takovou kravinu jsem ještě neviděl. Cod serie jde do sraček neuvěřitelným tempem. Script + script/script * script. MIse jsou na jedno brdo. Střílej stupidní hordy AI enemáků abys byl zachránce světa. Kromě prvních dvou misí to stojí s prominutím za piču. radší si zahrajte dřívější díly Cod a budete spokojenější. MP nehodnotím, je pořád stejný od MW2 se o moc neliší.

ACDC - 25.8.2015  (Hodnocení: 75 %)
Po dvou MW dílech troška zklamání, ale každému Čechovi se rozzářili oči, když tam byla mise v Praze.

H34D - 20.12.2023  (Hodnocení: 75 %)
Rok se s rokem sešel a herní komunita dostala opět nové díly Fify, NFS a CoD… Jak dlouho bude možné ždímat ten samý herní koncept pořád a pořád dokola? Fifa je s námi už 18 let, znamená to, že můj potomek si bude moci zahrát Call of Duty: The Blackest Postmodern Warfares Ops at Neural War 12? Možná… Každopádně rýpání do dlouhých, „komerčních“ herních sérií tvoří jen jednu stranu mince. Faktem zůstává, že hráči si tyto hry stále užívají (záměrně neříkám „kupují“ neboť v koutku duše věřím, že hratelnost je pro vývojáře stejně důležitá jako prodejnost, resp. že tyto faktory jsou úzce a takřka neoddělitelně provázané). Modern Warfare 3 vrhá hráče do brutální štvanice, do hektického boje, v němž se nelze zastavit a porozhlédnout okolo, do války schopné přikovat vás k obrazovce a vnímáním opustit okolní svět… Tedy stejně jako tři předchozí CoD díly, přesto stačí obměnit postavy, nedesignovat nové prostředí a voilá, funguje to jako „za mlada“.

První mise jsem si neskutečně užíval, vůbec mi nepřišlo, resp. nevadilo, že něco podobného v jiné variaci jsem už vlastně hrál, atmosféra funguje pořád stejně skvěle a pocit tlaku, nekompromisně vás ženoucího kupředu je nezaměnitelný. Jak si tak klestíte cestu hrou, určitě si všimnete, že grafiku pohání stále stejný, možná o pár drobností vylepšený, engine – ač je to od Battlefieldu 3 znatelný skok vzad, stojím si za tím, že hra vypadá pořád skvěle. CoD má jeden z těch unikátních enginů (jako měl např. Half-Life), u kterého sice stárnou speciální efekty, ale celkový vzhled zůstává velmi pěkný. Koukatelnost ještě víc zvedá perfektní design levelů, u Modern Warfare 1 a 2 jsem vždy chválil, že všude něco je, prostory jsou plné „nedůležitých“ předmětů, kancelářské výbavy, trosek, zkrátka všeho, co se tam „hodí“, u MW3 tomu není jinak a pocit autentičnosti se tak opět zvedá…

Čeho už si nevšimnete, to jsou scripty, poslední díly CoD jsou kritizovány za plno neviditelných spínačů, které musí být přesně aktivovány, aby vás hra pustila dál, u BF3 to byl problém občas znatelně zasahující do hry, ale u MW3 není čas se vzdalovat z boje, či dělat podobné skopičiny (samozřejmě musíte hrát aspoň na druhou nejtěžší obtížnost, jinak ničíte celý koncept válečné hry), pouze jednou jsem měl problém se scriptem a pouze jednou jsem minul autosave pozici, jinak scriptování přesně mapovalo můj individuální a logický pohyb hrou.

Kampaň je celkově o chlup slabší než u výborných MW 1 a 2, ale za to Spec Ops jsou o něco lepší. Dohrát všechny mise na Veterana je opravdová výzva, u které se konečně cítím jako speciální jednotka, pokoušející se o dokonalý zátah. Také kooperační Survive mód (obdoba perfektních Nazi Zombies z CoD 5) je docela zábavný. Areny pro něj jsou navrženy účelně a sympaticky a bránit se proti nekonečným zástupům vojáků je docela legrace. Jen škoda, že po smrti musíte znovu opakovat několik nudných prvních kol...

sarfian - 3.5.2018  (Hodnocení: 85 %)
99

2018(13)

jin.jim - 18.8.2017  (Hodnocení: 85 %)
Když jsem hrál MW3 poprvé, naprosto mě ohromila, když jsem ji hrál podruhé, hrál jsem ji s dlouhou pomlkou mezi jednotlivými MW díly, tedy jsem udělil slabší hodnocení než nyní.
Při prozatím posledním dohrání jsem se rozhodl k logickému kroku - zahrát si celou sérii Modern Warfare a utvořit tak možnost ke spravedlivějšímu hodnocení.
Je to totiž právě příběh, který tuhle sérii (MW, ne COD) docela táhne. Nejedná se o nikterak složitý a komplexní příběh, ale je to příběh plný překvapení, zvratů a nečekaného.
Co hned zkraje musím pochválit, je přímá návaznost na druhý díl MW, kdy se konflikt přesunul do celosvětových rozměrů a vy se tak podíváte do mnoha měst po celém světě. Do Prahy dokonce ve třech misích!
Co mě potěšilo ještě více, je fakt, že hlavní i vedlejší postavy, s čímž už přišlo páté COD, ale ne v takové míře, nejsou ani zdaleka nesmrtelné. Nemyslím tím, že by mohli náhodně zemřít během bojů, ale to, že za celou sérii zemře nejen spousta padouchů, ale i těch, kteří proti nim bojují - tedy kolegů. Dočkáte se zrad, pomoci, sjednocení, rozkmotření, prostě všeho, co by takový příběh měl obsahovat.
A to je důvod, proč jsem ze série tak unešen. Úspěch je střídán neúspěchem, pryč jsou doby, kdy jste úspěšně splnili každý úkol a vyhráli každou bitvu, a každý, nebo téměř každý klaďas, přežil. To, co v tomhle ohledu přináší MW, je něco zcela nového, něco, co tahle série postrádala. Vzniká tak napětí - kdo vlastně přežije? Přežije vůbec někdo? Přežijete vůbec vy? Ano, i hlavní postavy zde umírají, ale které, na to už si musíte přijít sami.
Bohužel s konfliktem přeneseným do celosvětových měřítek se nese jeden velký problém - totiž nevyužitý potenciál, kdy procestujete pár měst jen na pár úkolů, ale dá se to pochopit vzhledem k tomu, že jste členem jednotky, ne celou armádou.
Hra střídá rychlé tempo s rychlým tempem. To není překlep, to je fakt. Ani na chvíli vás nenechá vydechnout. Jsou tu jak akční, tak stealth pasáže, většinou s Pricem, ale pořád se něco děje. Někdy je to na škodu, zvláště, zemře-li někdo z Vašich spolubojovníků a vy pokračujete, jako by se nic nestalo. Ale tak dejme tomu, kdyby to takhle proběhlo i ve skutečnosti, nic jiného by nezbylo, nebyl by čas truchlit, nebyl by čas pohřbívat. Buď se odtamtud dostanete alespoň Vy a dalších několik chlapů, nebo nikdo - jednoduché pravidlo.
Někdo si stěžuje na zamotaný příběh, občas mi to taky tak připadalo, v příběhu se dá najít pár nelogičností, ale nejedná se o nic, co by se nedalo v rámci žánru přehlédnout. Ba naopak, buďme rádi, že IW dokázali vytvořit poměrně dobrý a hodně zajímavý příběh plný zvratů, který drží celou sérii pohromadě.
Co se týče hratelnosti, je klasická, jako v předešlých MW dílech, jdete, střílíte, jdete, střílíte, jedete, střílíte, letíte, střílíte, plazíte se, zastavíte, plazíte se, střílíte atd. Jedná se zas o koridor, ale lokace jsou poměrně povedené. V málokteré hře projdete tolika světovými městy, většinou zničenými, ale poznatelnými. Pošlete k zemi Eiffelovu věž, proplavete okolo Karlova mostu, budete svědky masakru českých rebelů, účastníkem útoku na USA atd.
Na zběsilé tempo doplatila krátkost kampaně, která se pohybuje okolo 5-6 hodin na lehčí obtížnost. Misí by mohlo být více, ale takhle to aspoň nepůsobí roztahaně, většinou to do sebe zapadá a vše běží plynule.

SHRNUTÍ: Grafická stránka je ucházející, fyzika mizerná, to platí i o zpětném rázu a celkovém chování zbraní, zvuky dobré, hudba perfektní a dramatická, prostředí perfektní, i když by to chtělo příště ještě více detailů a postavy jsou dobře napsané. Příběh je rozebrán výše, ten se také povedl, má mnoho zajímavých zvratů. A na co se zeptá většina dnešních hráčů? Běží to plynule, nebo je to zase další zabugovaná hra, u které musíme čekat měsíce, než ji dají vývojáři do hratelného stavu? - Jak už je u COD série zvykem, optimalizace je zvládnutá na jedničku.
Doporučením na závěr je zahrát si celou sérii Modern Warfare po sobě, jinak se o mnoho ochudíte, nejen, že MW série je velice vydařená, ale příběh na sebe navazuje, a tudíž byste přišli o některé souvislosti.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Obal hry Call of Duty: Modern Warfare 3

Artwork ke hře Call of Duty: Modern Warfare 3

Obal hry Call of Duty: Modern Warfare 3

Galerie obrázků ze hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Všechny screenshoty hry Call of Duty: Modern Warfare 3 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Call of Duty: Modern Warfare 3 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Call of Duty: Modern Warfare 3 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3-15486/" title="Hodnocení hry Call of Duty: Modern Warfare 3"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Call+of+Duty%3A+Modern+Warfare+3" alt="Call of Duty: Modern Warfare 3" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2344


Hra Warthunder zdarma