Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3

Hodnocení PC 64%
Hodnocení PS4 80%
Hodnocení Xbox One 63%
Hodnocení PS3 9%
Hodnocení Xbox 360 70%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Call of Duty: Black Ops 3
Vítejte v temné budoucnosti, kde vzniká nový druh Black Ops vojáků. Rozdíl mezi člověkem a strojem se pomalu vytrácí. Nanotechnologie a augmentace jsou všudypřítomné. Využijte všechny vaše nadlidské schopnosti v naprosto přepracované kampani, až po čtyři hráče v kooperaci. Vítejte v Black Ops 3. ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

jin.jim - 27.12.2017  (Hodnocení: 70 %)
Do třetice všeho dobrého? V případě třetích Black Ops to tak úplně neplatí. Vývojáři vsadili na vzdálenější budoucnost a s tím souvisejícího nového protivníka, o němž nesmím nic říct, abych nespoileroval.
Hned zpočátku musím ocenit snahu tvůrců vniknout do jiného období ve všech třech dílech a právě pokus o inovaci v oblasti nepřátel v celé sérii Call of Duty. S tím se samozřejmě objevují nové futuristické vychytávky v čele s exoskeletem, který zde ale nehraje takový prim jako v předchozím Advanced Warfare.
Proč ten posun do daleké budoucnosti v rámci Black Ops série? Nejsem si jist, ale asi proto, že v tu dobu téma vzdálenější budoucnosti táhlo (a ještě stále táhne, jen v jiných sériích). A jak už jsem zmínil, BO se nikdy nevyznačovalo tím, že by zůstávalo v jedné časové linii.
Příběh zde není až tak dobrý jako v předchozích Black Ops dílech a má až moc kliček a "nečekaných" zvratů. Nicméně samotný závěr je docela podařený a k tomu všemu napomáhá i mimo cutscény hovořící hrdina, ač by potřeboval minimálně repertoár svých dialogů notně vylepšit. Když už se asi po padesáté zeptá (nebo někdo jeho): "Jsi se mnou?" , začnete si ťukat na čelo a říkat: "Kdybych nebyl/a, poznal bys to!".
Ale jinak je nadabování hlavní postavy v sérii rozhodně příjemná změna.
K tomu se váže nově i možnost vybrat si vzhled Vaší postavy. Výběr je hodně omezený, ale už jen to, že si můžete vybrat z několika modelů a pohlaví, rozhodně potěší.
Délka kampaně je na sérii COD delší než obvykle, ale zasloužila by prodloužení. Ale zároveň i větší míru oživení, stealth se zde vyskytl snad jen jednou, mise ve stíhačce byla notně omezená a o žádných dalších druzích misí zde nemůže být ani řeč.
Grafické zpracování je poměrně dobré, ale horší než ve starším Advanced Warfare. Zvuky a dabing na dostačující úrovni, soundtrack ucházející, hratelnost docela chytlavá, jen by potřebovala oživit jinými prvky než jen střílením a střílením.
A snad poslední pochvala patří exoskeletu, který je možné si vylepšovat. Totéž platí pro zbraně, kdy i v SP kampani postupujete v levelech výše skrze XP body získané během misí a odemykáte si tak nová vylepšení.

SHRNUTÍ: Třetí BO je pro mě osobně nejhorším dílem z této série (BO), ale zároveň přichází s neotřelým záporákem a i příběh je docela zajímavý. Jen by mohl být delší, logičtější a méně zamotaný. Je to tak, pak je to vlastně takhle, pak zase jinak, a Vy už vlastně nevíte, jestli to tak vývojáři opravdu zamýšleli, nebo to vymýšleli z fleku. Zato zakončení příběhu je docela povedené.
Potěší možnost úpravy hlavní postavy, dabing (i mimo cutscény), vydařený exoskelet, možnosti vylepšování a i to zasazení do budoucnosti. Co neurazí, tak je grafické zpracování, to samé platí pro ozvučení. Lokace jsou taky většinou vydařené (mezi nimi čeká jedno překvapení v misi Devil Within). Naopak AI se opět vrátila krok nazpět a zejména AI parťáci jsou totálně nespolehliví. A i ta hratelnost už není tak zábavná a na některých místech by potřebovala obohatit.

Mustaffa - 14.9.2017  (Hodnocení: 45 %)
Tady není ani o čem moc psát. Za mě jde jednoznačně o nejhorší díl série. Kampaň je neskutečně nezábavná a dojít k finální misi je celkem frustrujícím zážitkem. Možná to zachrání kooperace, ale tu jsem nezkoušel. Co se týče MP, tak ten je sice funkční, bez technických problémů, ale ta šílenost a chaos co vládne na mapách už není nic pro mě. V dnešních dnech se už ale často stává problémem nedostatek nebo malé množství hráčů. Celkem jsem si oblíbil mód Safeguard a najít hráče už bylo celkem nemožné. A co se týče zombíků, tak nemohu posoudit, protože to jde mimo mě.
Jestli bych hru někomu doporučil, tak to asi ne a to dokonce ani fanouškům série. Kampaň je otřesná záležitost a v mých očích asi nejhorší sci-fi kdy jsem hrál a MP je sice funkční, ale asi ne pro každého.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Call of Duty: Black Ops 3

Screen ze hry Call of Duty: Black Ops 3

Screen ze hry Call of Duty: Black Ops 3

Galerie obrázků ze hry Call of Duty: Black Ops 3. Všechny screenshoty hry Call of Duty: Black Ops 3 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Call of Duty: Black Ops 3. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Call of Duty: Black Ops 3 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Call of Duty: Black Ops 3 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Call-of-Duty-Black-Ops-3-42409/" title="Hodnocení hry Call of Duty: Black Ops 3"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Call+of+Duty%3A+Black+Ops+3" alt="Call of Duty: Black Ops 3" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma