Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Call Of Juarez: Gunslinger

Call Of Juarez: Gunslinger

Hodnocení Xbox 360 75%
Hodnocení PC 70%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční
Popis hry Call Of Juarez: Gunslinger
Gunslinger bude síce menšia a len na stiahnutie, ale aspoň sa autori vracajú späť na divoký západ. V postave nájomného pištoľníka budeme zasahovať tam, kde je zákon krátky a pôjdeme po legendách ako Billy the Kid, Jesse James a Pat Garrett. Hrateľnosťou preberie najlepšie prvky z Call of Juarez 2 ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Hanyse.k - 20.4.2014  (Hodnocení: 75 %)
Poměrně dlouho jsem čekal jestli někdo nevydá nějakou češtinu případně slovenštinu abych z té hry něco měl protože anglicky neumím. Nakonec jsem jí dnes nainstaloval a taky i dohrál. Z části mě hra potěšila, zvlášť po fiasku Call of Juarez: The Cartel. Co se mi nelíbilo, krátká hrací doba, hra je dost "ukecaná" při akci, nestíhal jsem vše sledovat a krátké mise, mohly být o něco delší. Naopak se mi líbili duely a akce ve westernových městečcích, případně akce ve vlaku. Hru jsem musel hrát v polštině abych jí aspoň trochu rozuměl, a i přesto, že polsky moc neumím a nerozumím úplně všemu, můžu říct, že vyprávění Silase je fajn. Grafika se mi taktéž líbila, hratelnost není špatná. Jelikož ale první dva díly Call of Juarez se mi líbili více, dávám této hře 75%.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Obal hry Call Of Juarez: Gunslinger

Screen ze hry Call Of Juarez: Gunslinger

Screen ze hry Call Of Juarez: Gunslinger

Galerie obrázků ze hry Call Of Juarez: Gunslinger. Všechny screenshoty hry Call Of Juarez: Gunslinger naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Call Of Juarez: Gunslinger. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Call Of Juarez: Gunslinger naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Call Of Juarez: Gunslinger PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Call-Of-Juarez-Gunslinger-15608/" title="Hodnocení hry Call Of Juarez: Gunslinger"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Call+Of+Juarez%3A+Gunslinger" alt="Call Of Juarez: Gunslinger" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma