Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her Broken Sword: The Shadow of the Templars


Broken Sword: The Shadow of the Templars

Broken Sword: The Shadow of the Templars

Hodnocení PC 81%
Hodnocení PSX -
Hodnocení GBA 80%
Hodnocení iOS -
Hodnocení Android -
Žánradventura
Popis hry Broken Sword: The Shadow of the Templars
Je zrovinka slunné odpoledne a hlavní postava, George Stobart, si užívá zaslouženou dovolenou v jedné kavárně na hlavní třídě. Všude klid a mír až do splašeného běhu klauna, který zanechal v kavárně svoji harmoniku. Pak jen prááásk a vy se ocitáte pod plachtou ze slunečníku. Naštěstí nezraněn a přip ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

_DAVE_ - 13.8.2008  (Hodnocení: 100 %)
Malá revoluce v adventurním žánru, doporučím i dnešním hráčům.

asmodeus - 16.8.2008  (Hodnocení: 100 %)
Vzpomínám, že to byl myslim rok 1996, kdy vyšel tenhle klenot. Je to už tedy neuvěřitelných 12 let. Nádherná hra s neopakovatelnou atmosférou a báječnou grafikou. Ikdyž jsem nehrál poslední díl, myslím, že nejlepší z celé serie.

nipper - 17.8.2008  (Hodnocení: 100 %)
Adventury mě nikdy nějak nebraly. Broken Sword je vyjímka. Příběh, klasické zpracování, Nicolle, George a hlavně úžasná atmosféra. Bez chyby? :)

censored - 2.1.2010  (Hodnocení: 100 %)
Pro mě nejlepí klasická adventura. Promyšlený příběh, Stobartovi hlášky a atmosféra. Kam se hrabe Šifra mistra Leonarda:-)

byron.lord - 1.7.2011  (Hodnocení: 100 %)
na broken sword se nedá zapomenout. Nádherná grafika, chylavý příběh, zajímavé charaktery. Klenot mezi advenurami a celkově pc hrami.

-henry- - 22.9.2011  (Hodnocení: 90 %)
Nejúspěšnější hra Revolution Software, které se povedlo masově přitáhnout i hráče jiných žánrů. Předchozí projekty byly originálnější a odvážnější (LURE OF THE TEMPTRESS, BENETH A STEEL SKY), ale u téhle se povedlo vyhmátnout a sladit atraktivní ingredience téměř k dokonalosti (brakový konspirační příběh, nádherná ručně kreslená a animovaná grafika, cartoonové postavy, orchestrální hudba, lokace z celého světa, jednoduché intuitivní ovládání). Takový filmový FORREST GUMP mezi počítačovými hrami (líbí se v podstatě všem, ne každý ji však hraje :)).

pogoman - 25.3.2013  (Hodnocení: 90 %)
Nejlepší adventura ever. Skvělý příběh, nádherné kulisy a tak vůbec.

Chrobak - 23.6.2014  (Hodnocení: 85 %)
Broken Sword byl ve své době nevídaná pecka. Mnoho lidí tuto hru považuje za vůbec nejlepší adventuru všech dob, tak dalece bych ji ale zase nevyzdvihoval. Na to je zde příliš mnoho naivností a nelogičností. O něco výše si považuji třeba Posla smrti, nebo Atlantis: The lost tales. V čem ale Broken Sword vyniká jsou dialogy. Je jich zde jako máku, jsou nápadité a především zábavné, což je dáno především tím, že jsou napěchované skvělým humorem.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Broken Sword: The Shadow of the Templars

Screen ze hry Broken Sword: The Shadow of the Templars

Screen ze hry Broken Sword: The Shadow of the Templars

Galerie obrázků ze hry Broken Sword: The Shadow of the Templars. Všechny screenshoty hry Broken Sword: The Shadow of the Templars naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video ze hry Broken Sword: The Shadow of the Templars. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Broken Sword: The Shadow of the Templars naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Broken Sword: The Shadow of the Templars PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Broken-Sword-The-Shadow-of-the-Templars-18374/" title="Hodnocení hry Broken Sword: The Shadow of the Templars"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Broken+Sword%3A+The+Shadow+of+the+Templars" alt="Broken Sword: The Shadow of the Templars" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma