Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2

Hodnocení PC 82%
Hodnocení PS3 78%
Hodnocení Xbox 360 79%
Hodnocení MacOS -
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2 je pokračování skvělé FPS z léta 2008, která nabídne to samé, co první díl, jen větší, hezčí a drsnější. Středem pozornosti příběhu bude opět jednotka Bad Company, která se bude s pomocí zbraní a ovladatelných vozítek prodírat řadami nepřátel v džungli, zasněžených horách ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Emzák - 26.3.2010  (Hodnocení: 95 %)
Na tuhle gamesku jsem se opravdu hodně dlouho těšil a jednoznačně nezklamala. SP tady hodnotit nebudu, ikdyž jsem ho vyhrál, ale tuhle hru jsem si kupoval hlavně kvůli MP, který je samozřejmě dle mého názoru hlavním lákadlem hry. Ničení budov a dalších objektů je velmi povedené, ale rozhodně ne bezchybné, jako příklad třeba nejde nijak zničit, nebo udělat díru do vnitřních stěn budovy, což mě mrzelo, protože to působí divně, když jdou zničit pouze venkovní stěny. Není to nic, co by Vás odradilo od hraní, ale jenom pro upřesnění zničitelnosti objektů. Získávání zkušeností je mnohem rychlejší než v BF 2, což si myslím, že je dobré a mnoho hráčů to jistě uvítá, pro příklad jste schopni za cca 20h otevřít vše u cca 2 povolání, což je rozhodně o něčem jiném... Hodnosti naskakují také velmi svižně, po jednom odehraném dni jsem byl na ranku 20. Rozdělení jednotlivých tříd je velmi vyvážené i přesto že jich je místo šesti jen čtyři, ale stačí bohatě.. Jedině co ma zamrzelo je, že každá mapa je takový malý podlouhlý koridor, kterým postupně postupujete. Jednoznačně nepůsobí mapy takovou volností jako v BF 2. Dochází pak k tvrdým bojům na velmi stísněných místech a tím hra sklouzává k hrám typu COD. To je asi vše, co bych hře vytknul, je to hra, která nemá zatím konkurence a jen doufám, že už se pracuje na BF 3. Takže 95% za MP a 75% za SP.

_DAVE_ - 4.6.2010  (Hodnocení: 90 %)
Adrenalinová řezba jak má být. Je pouze nutné přistopit na čistě arkádový herní styl a "nic" neřešit. Velmi pěkný je destrukční model i grafika.

Buster - 9.4.2010  (Hodnocení: 95 %)
Nikdy se mi nestalo, že bych se u nějaký akční hry takhle potil. Všechno, co nám přinesla Operace Flashpoint (realistický prvky, jízda ve všem co má kola a všem co kola nemá) a Call of Duty 4 (infarktová akce, skvělá hudba, výbornej děj) skloubili vývojáři tohohle nářezu do jednoho veledíla, který je říznuto nejdokonalejšim hernim zvukem všech dob, výbornou hudbou (v některejch místech připomíná třeba Bioshock), destrukcí a nezastavitelnou šíleně dynamickou a realistickou akcí, která nemá obdoby (všechno lítá, dřevo lítá, zeď lítá, lidi lítaj, auta lítaj, prostě chaotický peklo). Kopírování CoD je v některejch místech zjevný, ale co je mi po tom, když se tady bavim víc. Grafika je v nasvětlenejch lokacích výborná (trochu jako Crysis), i když po vstupu do stinných míst trochu zaostává, ale nemá cenu se zabejvat záporama, když se tak zatraceně bavim!

DoNNoR - 19.4.2010  (Hodnocení: 90 %)
Je to nádherná hra a velký plus to má za grafiku a za skvělí zvuk od Dolby Digital.

Bobestom - 6.8.2010  (Hodnocení: 85 %)
Určitě se každému z vás stalo, že jste se v nějaké hře měli dostat do budovy, ale třeba nemohli najít vchod. Tady si stačí jen pomocí např. granátometu udělat díru do zdi xD a jste v baráku. Také se vám určitě stalo, že po vás někdo střílel z baráku a vy ho nevyděli, nebo nemohli trefit. :D Tady jednoduše zničíte celý barák a nepřítel je v kytičkách. S multiplayrem jsem zatím neměl tu čest, takže za kampaň dávám 85%.
Vše je skvělé, bohužel grafika ve sněžných misích je průměrná, v džungli naopak dokonalá. (nebál bych se přirovnat Crysis) ...

skacelson - 20.3.2011  (Hodnocení: 90 %)
Singl o nicem, ale multak bozi..jenom skoda ze cca od 30 lvl, vas nicim nenuti hrat dal bo mate jiz vse odemknute..

Rasty29 - 17.3.2010  (Hodnocení: 85 %)
Hodnotím pouze Singleplayer Od této hry jsem mnoho neočekával přece jenom se jedná hlavně o multiplayerový kousek, a proto jsem si myslel, že singleplayer bude slabý a nezáživný jako v předchozích dílech. Ale opak je pravdou Švédské studio Dice si dalo hodně záležet na kampani pro jednoho hráče a musím uznat že se jim to opravdu povedlo a vytvořily akční realistickou kampaň u které jsem strávil každou volnou chvílí. I když sem se původně nejvíc bál zasazením hry do (pro mě) nudných a okoukaných lokací jako je Jižní Amerika(prales),Blízký Východ(poušť) a Aljaška(zima), ale i přesto musím uznat, že hra byla pořád zábavná a doslova sem si užíval každou misi, protože byly opravdu různorodé. Scénář misí byl docela akční sem tam nějaká filmová scéna a také nějaké vtipné hlášky tvých spolubojovníků. Ale nejvíce se povedlo to zničitelné prostředí, kde vlastně nikde nejste v bezpečí. Škoda je jenom že mise v kampani jsou hodně nascriptované a chybí tam jakákoliv volnost hry, takže když misi hrajete znova je to pořád jedno a to samý. Grafika není nijak revoluční ale je hodně dobrá. Na vysoké úrovni jsou také zvuky, které vás dokážou vtáhnout do děje. No tak abych to nějak uzavřel, hra určitě nadchne každého fandu FPS, je ve všech směrech povedená žádné zásadní chyby nemá(teda až na umělou inteligenci vašich nepřátel). Mě hra hodně bavila, ale přece jenom budu hodně uvažovat jestli se k ní někdy ještě vrátím. Grafika 9/10 Příběh 7/10 Ovládaní 9/10 Zábavnost 8/10 Ve zkratce: Pro: zničitelné prostředí,zvuky,akce,realičnost Proti: umělá inteligence nepřátel

Drag01 - 29.7.2010  (Hodnocení: 95 %)
Skvělá hratelnost, hra jako taková hrozně zábavná, ovšem někdy jako v každé hře kazí komunita (Zmatek, hra takřka bez týmové práce, pád mise, neuspěch) Demoliční engine skvělý, barák plný sniperu, po kterém v mžiku po výstřelu z děla není ani zmínka.

kiwibibo - 17.3.2010  (Hodnocení: 90 %)
good game, uzival som si hlavne znicitelnost prostredia... moznost rozstrielat chatku v ktorej sa ukryva nepriatel... načo sundávať snipera z veže, ked mozem celu vezu :) no proste nadhera ;)

rockyzz - 7.4.2010  (Hodnocení: 95 %)
Pecková hra ovšem kampan je nudná, jako u BC1, je tak trochu o ničem, kampan hře skazila 100%

Savel - 7.8.2010  (Hodnocení: 70 %)
Jako multiplayer bezpochyby nej vojenská arkádová akce...ale singleplayer cože?? nuda, neoriginalita, stereotyp...prostě zklamání...hodnotit musím jako celek...S: 50 M:90
Alternativa:CoD:MW2, Arma 2

NixCzech - 20.2.2011  (Hodnocení: 80 %)
Krásná hra... Střílečka jak se patří, jediné co je zarážející je že si NPC hrají na hodné a střílejí všude, hlavně ne do vás... to vám ale nahrazuje výborný multiplayer....

TaskForce - 27.8.2011  (Hodnocení: 100 %)
Tuto hru hodnotím jako nejlepší FPS roku 2010, krásná grafika, výborná akce a hratelnost, skvělá je možnost výměny zbraní díky supply bednám a samozřejmě totální destrukce všech objektů nemá chybu, 100% za SP i MP

Hide_cz1 - 2.10.2011  (Hodnocení: 100 %)
Moje oblíbená série Battlefieldu, která neustále pokračuje a její kvalita se podle mého zvyšuje jak graficky, ale i herně

DonErDyk - 11.12.2012  (Hodnocení: 90 %)
vyborna je znicitelnost temer vsech objektu :) povedena kampan, grafika i akce

skyrimfan2 - 28.8.2013  (Hodnocení: 90 %)
Tak tohle bylo něco, rozhodně doporučuji zahrá si celý singleplayer a pat zástat pár těch týdnů u multiplayeru, řekl bych, že tohle je nejlepší battlefield (doufám, že zatím).

Veprovsky - 5.4.2011  (Hodnocení: 65 %)
Dávám takové hodnocení,protože tam magoři pobíhají s nožema a snaží se vyřezávát ostatní..Dost mě to štve že nedokážou používát kolikrát i nic jiného!

rockyzz - 7.4.2010  (Hodnocení: 95 %)
Komentář mam už u pc verze, tady pouze ohodnotim...,,,mhhhhhh

TaskForce - 28.8.2011  (Hodnocení: 100 %)
Tuto hru hodnotím jako nejlepší FPS roku 2010, krásná grafika, výborná akce a hratelnost, skvělá je možnost výměny zbraní díky supply bednám a samozřejmě totální destrukce všech objektů nemá chybu, 100% za SP i MP

sirPetanek - 14.4.2013  (Hodnocení: 85 %)
Singleplayerová kampaň má grády. Střílíte v Rusku, jezdíte tankem v Latinské Americe a najednou se proháníte na čtyřkolce pouští. Ano, kampaň je krátká. Ale tohle je přesně ten typ hry, kdy je to vítáno. Škoda jen slabšího konce, poslední mise byla lehčí než tutorial :).
Pravá legrace ale přichází v multiplayeru. Díky zničitelnosti prostředí a možnosti používat i těžkou techniku jde o jednu z nejlepších multiplayerových her na xboxu.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Battlefield: Bad Company 2

Screen ze hry Battlefield: Bad Company 2

Screen ze hry Battlefield: Bad Company 2

Galerie obrázků ze hry Battlefield: Bad Company 2. Všechny screenshoty hry Battlefield: Bad Company 2 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video z hraní

Video ze hry Battlefield: Bad Company 2. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Battlefield: Bad Company 2 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Battlefield: Bad Company 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Battlefield-Bad-Company-2-14998/" title="Hodnocení hry Battlefield: Bad Company 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Battlefield%3A+Bad+Company+2" alt="Battlefield: Bad Company 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma