Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Batman: Arkham Origins

Batman: Arkham Origins

Hodnocení PS3 73%
Hodnocení Xbox 360 75%
Hodnocení PC 81%
Hodnocení Wii U 70%
Hodnocení iOS 65%
Hodnocení Android -
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry Batman: Arkham Origins
Netopýří nadílka zdarma! Předobjednejte si včas a získejte žolíkové hrací karty s motivy ze hry (včetně Jokera :-)) a DLC Deathstroke - dvě mapy a převleky pro postavu Deathstroka. Více o akci a dárcích zde.Batman Arkham Origins Vás zavede do role mladého Batmana a vezme Vás před události prvního a ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

CJFlip - 24.12.2016  (Hodnocení: 80 %)
Jediný důvod, proč jsem si koupil tenhle prequel, je temný příběh, který je úplný TOP! Obsahuje dost zásadních zvratů, že pokud jste hráli Arkham Asylum a Arkham City, tohle by Vám nemělo chybět. Co se týče ostatních věcí, tak tam hra pokulhává, protože nabízí minimum inovací. Na druhou stranu hra netrpí nějakým nedostatkem, jenž by kazil dojem celé hry, takže za mě skvělý!

jin.jim - 4.10.2018  (Hodnocení: 85 %)
Oproti předchozímu Arkham City se nejedná o takový posun v sérii, spíše rozvíjí některé prvky, které už Arkham City zavedlo a byl takovou výplní v čekání na Arkham Knight. Origins je však i přes to dalším parádním Batmanem, který sice nenabízí tolik jako starší Arkham City, a záporáci se víceméně opakují, ale zato nabízí poutavý a strhující příběh a Jokera snad v jeho nejvíce šílené podobě. A to, že vývojáři zase vrátili Jokera, musím pochválit, protože je to postava, s kterou se jen těžko loučí.
Po grafické stránce je zde mírný posun dopředu, tentokrát se vše odehrává na Štědrý večer v sněhem zapadávajícím Gothamu, kde se potulují vedle klasických zločinců assassíni, jejichž cílem je Batman. Zde vývojáři sáhli po jiných postavách, např. Firefly, jehož přítomnost hodně potěšila. Bitky s bossy jsou podařené a zejména ta s Banem se dobře pamatuje. Nejvtipnější je pak bitka s Electrocutionerem.
Batman má většinu vychytávek už u sebe, vrací se hromada vylepšení pro Batmana i vychytávky. Nové postavy střídají staré známé v čele právě s Jokerem a Banem. Akorát to samé platí i pro archetypy klasických zločinců, nicméně to zas tolik nevadí, neboť soubojový systém zde byl dotáhnut takřka k dokonalosti a je tak radost srovnat těch 20 týpků dole na ulici.
Úkoly jsou tak nějak na jedno brďo, ale taky se to dá hře odpustit. Protože je dokáže stavět do zajímavých a propracovaných lokací. K cestování nově slouží možnost rychlého přesunu po osvobození věží od Enigmy, a tudíž tak odpadává nutnost se přes ten nekonečně dlouhej most uprostřed mapy pořád zdlouhavě přesouvat.

SHRNUTÍ: Když bych to měl shrnout, Origins je spíše malým krůčkem dopředu a je vidět, že se jednalo o takovou výplň mezi Arkham City a Arkham Knight. Přesto se jedná o parádní hru s výborným příběhem, jehož záporáka/y si opět zamilujete. Stejně tak Batmana, který nepřipustí, aby někdo pod jeho dohledem přišel k úrazu, a pokud se tak stane, dost se to na Batmanově morálce podepíše (jedná se o předem stanovené postavy, které nelze zachránit). Přidejte k tomu mírně vylepšenou grafiku, podmanivou hudbu, skvělý dabing, sněhem zasypané Gotham City a téměř k dokonalosti dotažený soubojový systém a zjistíte, že by byla hloupost tenhle díl vynechat. A když ne kvůli tomuhle, tak alespoň kvůli tomu, že zde to všechno začalo, a Batmanova otázka "Kdo je to ten Joker?", to přece nejde odmítnout


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře Batman: Arkham Origins

Artwork ke hře Batman: Arkham Origins

Screen ze hry Batman: Arkham Origins

Galerie obrázků ze hry Batman: Arkham Origins. Všechny screenshoty hry Batman: Arkham Origins naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Batman Arkham Origins Trailer

Video ze hry Batman: Arkham Origins. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Batman: Arkham Origins naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Batman: Arkham Origins PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Batman-Arkham-Origins-21645/" title="Hodnocení hry Batman: Arkham Origins"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Batman%3A+Arkham+Origins" alt="Batman: Arkham Origins" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2342


Hra Warthunder zdarma