Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Batman: Arkham Asylum

Batman: Arkham Asylum

Hodnocení PC 85%
Hodnocení PS3 86%
Hodnocení Xbox 360 86%
Hodnocení MacOS -
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry Batman: Arkham Asylum
V Batman: Arkham Asylum Vás čeká průchod atraktivními lokacemi Arkhamského blázince a jeho okolí, jenž je vězením pro ty největší padouchy, jako je například Joker. Právě toho sem Batman přiveze, ale brzy se dozvídá, že šlo jen a jen o skvěle připravenou a naplánovanou past, která záhy sklapne. Všic ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

DoNNoR - 16.9.2009  (Hodnocení: 95 %)
Nejlepší BATMAN na hernim světě............

Hawkey79 - 17.2.2010  (Hodnocení: 50 %)
Pro někoho určitě výborná hra, ale na mě to bylo bylo příliš "konzolovité". Několik hodin jsem to hrál, ale už měsíc jsem to nezapnul a to je co říct.

radosquo - 1.8.2010  (Hodnocení: 100 %)
Nemam slov. Jednoznačne Batman v najlepšej hernej podobe. Úžasná grafika, skvelá fyzika. AI semtam dosť blbá ale inokedy je to veľmi ťažký oriešok. Znovuhrateľnosť zaručená hlavne množstvom bočných úloh, ktorých plnenie zaberie fakt kopu času (hľadanie Riddlerových hádanok, záhadných znakov, odstráňovanie Jokerových zubov a pod.) Nemôžem inak len hodnotiť za 100%.

J0KER - 26.9.2011  (Hodnocení: 100 %)
Grafika- 10/10
Hudba- 9/10
Hratelnost- 10/10
Děj- 9/10
Prostředí- 10/10

TwoFace - 21.2.2013  (Hodnocení: 90 %)
+ příběh
+ grafika
+ atmosféra
+ hudba
+ hratelnost
+ jednoduché ovládání
+ steampunkovo-viktoriánský styl blázince
- lehké souboje s bossy
- závěr mi připadá moc uspěchaný

gucugucu - 16.8.2013  (Hodnocení: 90 %)
+ Příběh,Akce,Prostředí,Chytrá AI,Bossové
- Krátká doba hry

Chrobak - 1.1.2014  (Hodnocení: 95 %)
Výborný mix bojovky, stealth akce a plošinovky, kde nesmí chybět po batmanovsku výborní padouši v čele s Jokerem.

JackBurda - 4.3.2015  (Hodnocení: 100 %)
Vynikající akční hra, která představila nový bojový systém. Bitek je dost a já se do nich vždy hrnul s radostí a vychutnával si každý úder, každý protiútok a jásal při každém složeném nepříteli či povedeném sejmutí ze zálohy.
Tahle hra je jediná perfektní ukázka toho, jak udělat hru s Batmanem.

Aljosha - 18.11.2016  (Hodnocení: 100 %)
Pro mě velmi příjemné překvapení, které mě navnadilo na další díly :-)

jin.jim - 31.7.2019  (Hodnocení: 80 %)
Ve své době revoluční a doposud nesmírně zábavná hra, která konečně přinesla Batmana do AAA titulu. V něm kromě velice pěkně zpracované grafiky, lokací, ozvučení a soubojů dominuje hlavně velice solidně napsaný příběh a neskutečně sympatický jak Batman, tak hlavně jeho úhlavní nepřítel Joker.

MatesGOAT - 17.2.2024  (Hodnocení: 95 %)
Po dohrání Batman Arkham Origins jsem si myslel, že na mě čeká horší díl a budu zklamán a budu se nudit. To se ale vůbec nestalo a právě hodnotím arkham asylum více procenty než origins. Hra se odehrává 8 let po událostech v batman arkham origins a musím říct, že i přesto jak je hra skvělá se mi příběh více líbil v origins. Atmosféra zde byla ale tak temná, děsivá a divoká, že to ten slabší příběh hned přebije. Soubojový systém je zde také na skvělé úrovni a je i lepší než její mladší sourozenec. Co se ale týče stealthu a gadgetů, vede origins. Vše ostatní ale jde do Asylumu. po grafické stránce má hra dobrou úroveň a myslím, že za její grafiku by se nemuseli stydět ani dnešní hry.
Celkové hodnocení 95%
Hráno na PC verzi

tofi - 13.7.2010  (Hodnocení: 95 %)
Neskutecne skvela jizda, vyborny pribeh.

Finghrulin - 2.1.2012  (Hodnocení: 85 %)
Hra snad nezbytná pro každého fanouška Batmana. Hra nás vtáhne krásnou grafikou, ale hlavně vydařeným příběhem. Geniální jsou především jednotlivé charaktery, kdy např. Joker mě bavil snad každou minutu ve hře svými hláškami. Dále mě potěšil soubojový systém ve smyslu dokonalé vyhlazenosti. Každá rána padá za sebou dokonalé, žádný zásek, protiúderý jsou perfektní. To vše bohužel kazí nedostatečná fantazie. V souboji budete dělat pořád to samé a nemáte možnost být kreativní. Dále se vývojáři zaměřili na tzv. "Stealth". Všichni známe Batmana, jak útočí ze stínu a nikdy nikdo neví, co to bylo a odkud to bylo. V této hře máte pouze pár prvků, jak nenápadně zaútočit a sama hra vám radí, že když vás nepřítel najde a začne po vás střílet, tak se přitáhněte ke stropu, ať mu zmizíte z dohledu. Po pár takovýchto akcích jsem se cítil spíše jak Spider-Man.
Shrnutí: Výborná hra plná humoru. Pokud v dalším díle vylepší nedostatky, tak dám 100%. Teď bohužel nemůžu.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Obal hry Batman: Arkham Asylum

Artwork ke hře Batman: Arkham Asylum

Artwork ke hře Batman: Arkham Asylum

Galerie obrázků ze hry Batman: Arkham Asylum. Všechny screenshoty hry Batman: Arkham Asylum naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Batman: Arkham Asylum. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Batman: Arkham Asylum naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Batman: Arkham Asylum PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Batman-Arkham-Asylum-14569/" title="Hodnocení hry Batman: Arkham Asylum"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Batman%3A+Arkham+Asylum" alt="Batman: Arkham Asylum" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2344


Hra Warthunder zdarma