Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Aliens vs. Predator (2010)

Aliens vs. Predator (2010)

Hodnocení PC 77%
Hodnocení Xbox 360 74%
Hodnocení PS3 69%
Žánrakční

  • Komentáře

ActiveWind - 23.2.2010  (Hodnocení: 95 %)
Famózní, krásné, nostalgické, strašidelné. Prostě supr gamesa

DoNNoR - 19.4.2010  (Hodnocení: 85 %)
Mě osobně to hodně bavilo,myslím si,že to je slušný návrat ale přeci jenom to mohlo být delší...

sekacek - 27.2.2010  (Hodnocení: 95 %)
Velmi sem se tesil na tuhle tvorbu mam otestovanou demo multi i ful verzi mam dohrano za predatora a marinaka a rozjetou kampan s alienem. Celkove shrnuti je ze je to super na jednu zradu a to multi ten se napsrosto nepovedl nezajimavy nechytlavy proste nic moc a este jedna zrada je je to moc kratkeeeeeeeeeee:) Pozor pro slabsi stroje je to dost narocne na zelezo a to pracuje na directx 9.0c a ne este na 11:) predem rikam je tato hra ci projekt jak chcete dost propracovana na odlesky zjemneni ci kourove efekty je to dost graficky hezky udelane dali si kluci od rebelu zalezet hlavne si vyhrali s ARCHITEKTUROU na tom me popadal i kolikrat dech jak je to hezky auteticke s filmovou a jinou podobou jedno slovo zasnete ne jednou:) atmosfera tu doslova chrli nejkrasnejsi kampan se me zamlouva predator marine byl malinko ochuzen mohl bejt lepsi a alien to je proste no nemam je rad je to plaz (paneboze to je zase preklad)Vsechny kampane na sebe navazujou doporucuji je hrat postupne jak jdou za sebou marinak alien a na konec predator. obecne si myslim ze to staci jinak cerpani na tuhle gamesku se delalo kde se dalo hlavni tahlo pro tuhle gamesku je podle filmu alien 2 a dalsi inspirace (alien 1 az 5 / Predator 1 a 2 / alien vs predator 1 a 2/ predator 1 a 2 hra ) myslim ze s kazdeho filmu se najde neco tedy nejvice se najde ze hry predator 2 a aliena 2 akorat me osobne za marine schazel bojovy kosmiocky vuz kde ryplejova rozmazava alieny:)

stepa0770 - 19.9.2013  (Hodnocení: 95 %)
Je to hra na dlouhé hraní díky 3 kampaním. Skvělá hra.

jigsaw88 - 1.7.2010  (Hodnocení: 55 %)
Zlaté předchozí díly, opravdu jsem se na tuto hru moc těšil, po krátkém dohrání jsem zjistil, že hru už asi víckrát hrát ani nechci, velké zklamání....

kopiha - 24.7.2010  (Hodnocení: 95 %)
za to jak je grafika i engine dobré ale děj? kde?

Honze - 25.6.2011  (Hodnocení: 65 %)
Velmi přímočará a místy dost nudná akce. Hra je v singlu přísně skriptovaná, obsahuje sice velmi pěkné ozvučení a soundtrack, nicméně tohle a výborná grafika nestačí k tomu, aby se hra dobře hrála a byla zábavná. Myslím, že se toto dílko velmi nepovedlo, avšak za zahraní určitě stojí, ať už třeba jen kvůly celkem fajn multiplayeru.

JackBurda - 10.10.2014  (Hodnocení: 80 %)
Skvělá hra za vetřelce, dobrá hra za mariňáka a nudná hra za predátora.

H34D - 16.8.2024  (Hodnocení: 55 %)
Nový AvP se nezdá... Všechny své trumfy vytahuje hned zkraje a tak se zpočátku skutečně nezdá, že je tak špatnou hrou, jakou doopravdy je... Když se vtělíte do ubohého mariňáka, pomalu našlapujete po neznámé planetě, bojíte se každého tmavého rohu, děsíte se každého šustnutí z přítmí a dostáváte menší infarkty po každé, když váš radar zaznamená pohyb, tak na herní nedostatky nemáte ani pomyšlení. Atmosféra je v prvních seznámeních s hrou výborná, setkáváte se s prvními skriptíky, in-game animacemi a říkáte si, že hrajete dobrý mix AvP 1 s Doomem 3, jenže ouha, jakmile se do herního systému více dostanete, zjistíte, že vám to přestává stačit. Hra je skutečně zaostalá v pravém slova smyslu. Skriptování, formování a design levelů, celková hratelnost je tak na úrovni 7-8 let starých her, i onen zmiňovaný Doom 3 je více vtahující a interaktivní (např. číst PDA zprávy v něm bylo skutečně zajímavé, tady jsem je asi po třech začal ignorovat). Graficky má hra sice ostré textury a dobré stínování, ale jinak si s Doomem 3 taky moc nezadá... Po rozkoukání vidíte, že všude vede jen jedna cesta, levely jsou malé, navigační šipka nezmizí ani po tom, co vám přestanou dávat instrukce do vysílačky, Alieny lze odkopávat a tak se strašidelná atmosféra začíná docela rozplývat.

Po dohrání kampaně za Mariňáka to však stále není vyloženě špatné, pořád se jednalo o kvalitnější hraní než v případě zpackání série Wolfensteina, a tak se s rozporuplnými pocity vrháte na vetřelce... Opět nezačíná špatně, v temných, úzkých prostorách se proháníte po stropech a užíváte si srandovní zabíjení nevinných lidiček, jenže obdobně to po chvíli přestává být zábava. Zatímco při hře proti vetřelcům jsem si místy pochvaloval jejich mrštnost a tedy AI, u hry za vetřelce se prokázalo, že to byla asi jen má iluze, neboť mariňáci jsou totálně debilní hovada se zrakovými a sluchovými zónami 90 letého dědečka po mrtvici. In-game animace už začínají člověka srát a nejhloupější je neviditelné prostorové omezení každého levelu, což se nejvíc projeví v jedné venkovní misi, kde např. nelze přeskočit jednoduchou zeď, nebo vyšplhat více než do poloviny stromu (po každé narazíte na neviditelnou bariéru), protože hra prostě chce, abyste použili ventilačku.

Při hře za predátora působí hra nudně od začátku do konce, na první pohled jste mocné vraždící monstrum, ale přitom, když vás uvidí mariňák včas, klidně si vás podá dvěma dobře mířenými ranami z brokovnice, nebo pokud nepoužijete silný alternativní úder, může vám těch primárních vyblokovat i 10 po sobě! Navíc procházet po třetí znova ty samé lokace je vskutku otravné a tak hru dohrávate jen z povinnosti a z chuti ji s čistým svědomím odinstalovat...

TomHardy - 23.12.2010  (Hodnocení: 70 %)
Docela šikovně sešité "tři pohledy", kdy mi krátkost jednotlivých kampaní v podstatě vyhovovala, protože to aspoň mělo švih a nemusel jsem u jedné "rasy" trávit zbytečně moc času (zas tolik toho totiž nenabízí). Možnosti jednotlivých postav značně omezené, lokace až nechutně jednoduché a lineární a ani dějově bych nemluvil zrovna i výtrysku originality. Coby hříčka pro fanoušky, kteří ocení jednotlivé detaily a jisté filmové vypravěčské postupy, relativně uspokojivé. Jako hororová hra průměrné, ne-li rovnou nostalgicky pitomé (když to člověk srovná třeba s výborným Dead Space). Jednotlivé kampaně v lehkém nadprůměru, ale celek (tedy tři provázané hry v jednom) si pro tu slabší 70ku nakonec doklusá...

Byakuya - 29.9.2010  (Hodnocení: 70 %)
Osobne ma to velmi bavilo aj ked recenzie na to moc dobré nie sú. Najsilnejšia stránka hry je singleplayer a zaujímavá možnosť hrať za Predátora , Votrelca a Vojaka.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Aliens vs. Predator (2010)

Screen ze hry Aliens vs. Predator (2010)

Screen ze hry Aliens vs. Predator (2010)

Galerie obrázků ze hry Aliens vs. Predator (2010). Všechny screenshoty hry Aliens vs. Predator (2010) naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video ze hry Aliens vs. Predator (2010). Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Aliens vs. Predator (2010) naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Aliens vs. Predator (2010) PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Aliens-vs-Predator-2010-14664/" title="Hodnocení hry Aliens vs. Predator (2010)"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Aliens+vs.+Predator+%282010%29" alt="Aliens vs. Predator (2010)" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

26 %

Celkem hlasů: 2589


Hra Warthunder zdarma