Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


A Way Out

A Way Out

Hodnocení PC 80%
Hodnocení PS4 85%
Hodnocení Xbox One 85%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry A Way Out
Tvůrci oceňované hry Brothers: A Tale of Two Sons představují novou kooperativní hru, kterou lze hrát pouze ve dvou hráčích. A Way Out je akční adventura, v níž hráči ovládají každý jednoho ze dvou hlavních hrdinů – Lea a Vincenta. Oba jsou odsouzení vězni a jejich touha po svobodě je svede dohromad ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Fluke - 17.1.2019  (Hodnocení: 85 %)
Tvůrci mají s kooperativní hrou zkušenosti z Tale of two brothers a je to skutečně znát. Skvěle si hrají při split-screenu s obrazovkami a spoluprací obou postav. Námět je taky na jedničku. Využívá témat filmů a atmosféry začátku sedmdesátých let. Oba "hrdinové" nejsou úplně svatoušci, ale ani žádný špatňáci. S oběma se tak lze snadno identifikovat a pochopit jejich motivaci, což je u této hry důležité.
Jednoznačně povinnost, pokud vás baví hrát ve více lidech, ať s kamarádem, partnerem, či jinak ;)

NORMENOR - 28.3.2018  (Hodnocení: 80 %)
Na hru sem se jako i na ostatní tituly,v tomto roce samozřejmě těšil.Z hraní ve splitscreenu,v oficiálních ukázkách sem byl krapet nervozní.Ale během hry mě to vůbec nerozptilovalo.Hra samotná v sobě kloubý prvky sealth akce,adventury a noir.Od útěku z vězení,navštívíte několik krásně ztvárněných lokací.Hratelnost je promyšlená v tom,že můžete provádět akce,které má na starosti váš parťák.A naopak.Grafika prostředí,a cutsceny sou provedeny velice precizně.Hru můžete dohrát 2x,s tim že na konci zemře každá z postav.Pokud by v budoucnu vyšlo pokračování,nebo aspoň DLC každopádně kupuju.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře A Way Out

Screen ze hry A Way Out

Screen ze hry A Way Out

Galerie obrázků ze hry A Way Out. Všechny screenshoty hry A Way Out naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

AWO GamePlay

Video ze hry A Way Out. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry A Way Out naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY A Way Out PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/A-Way-Out-46304/" title="Hodnocení hry A Way Out"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=A+Way+Out" alt="A Way Out" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2340


Hra Warthunder zdarma